Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendinden jel soketli PreLube Pennine sondayı nereden temin edebilirim?

nimetkoca

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben nevşehirden nimet.15yaşında erkek çocuğu için kendinden jel soketli pennine sonda arıyorum nerden ve nasıl bulabilirim.bana yardımcı olursanız sevinirim.

PreLube Pennine için bir bilgim yok.

Ben su soketli Hi-slip Plus kullanıyorum ve çok memnunum. Nevşehir'deki bayiinin telefonunu öğrenmek için üretici Oasis Medikal'le iletişime geçebilirsiniz:

Telefon : 0312 815 46 24
info@oasismedikal.com

Öğrendiğime göre Prelube'un ithalinde sıkıntı varmış. Çok az ithal edildiği için kullanan bir çok kişiye temin edilemiyormuş...

Bende Prelube marka sonda kullannıyorum. İstanbul'da oturduğum için burdaki bir medikalden temin edebiliyorum ama bu ürünü sınırlı sayıda itaal edebiliyorlar sanırım bu yüzden arada bende sıkıntı yaşıyorum. Eğer isterseniz bana özelden telefon numararınızı yollayın genel şubesinde çalışan bir arkadaşım var sizi bulunduğunuz şehirdeki bu ürünü satan bir medikalci varsa o, size iletişim için gereken bilgileri verir.

Üst Alt