Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kentsel Dönüşüm mağduruyum. Kiralık ev arıyorum..?

Göç

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, 2'nci kez kentsel dönüşüm adı altında kirada oturduğumuz ev yıkılıyor. Ben yapılan projeye karşı değilim sakın yanlış anlaşılmasın, sadece bize 2'nci kez denk gelmesi kötü oldu. İstanbul'da 1.ay içinde de bize uygun bütçeye asla ev bulamayız. Ne yapabilirim bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum.. :(

Lütfen bana akıl verin.

*Başlık yanlış yere açıldıysa şimdiden özür dilerim.

Aynı şehirde olsaydık, yardım etmek isterdim size.. Umarım çok kişi okur ve size yardımcı olurlar.. Herkese de güvenmeyin lütfen.. Şansınız bol olsun :))

Bu kentsel dönüşüm kira fiyatlarını arttırdı ,kiralik ev bulmak oldukça zor.Suriyeliler de cabası.İnşallah yakın zamanda ev sahibi olursunuz.

Ben ne Suriyeli insanlara kızabiliyorum ne de projelere. O insanların yerinde kimse olmak istemezdi. Allah hepimizi korusun. Burada fırsatçılık var. Sanıyorlar ki biz Hollada da, Norveç'te yaşıyoruz. Asgari ücrette 800 euro. Bu ülkenin insanını çok yanlış tanımışlar. Ev sahipleri çok acımazsız. Hepsi değil tabii.

Üst Alt