Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Keretakonus hastasıyım. Askere alınır mıyım?

vuslateli

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Kolay gelsin herkese dun itibari ile ankara etimesgut asker hastanesine sevk ettiler bulundugumuz ilde asker hastanesi var ama goz doktoru yok muayene eden doktor keretakonus var gozunde dedi yüzde 10 goruyorsun ancak dedi sizce ne olur yardimci olursaniz sevinirim...

Bir gözümde mercek takılı ve %90 görmüyor. Askerlik durumum ne olur?

Arkadaşlar kolaygelsin. Ben 1994 de bir kaza geçirdim geçiridiğim kaza sonucu iki kere amaliyat oldum. 2000 yılın da da ankara ulucanlar göz hastanesin de sol gözüme mercek takıldı. şu anda %90 gözüm görmüyor ama geçen hafta etimesgut askeri hastanesin de askere elverişlidir şöfer ve komondo olmaz dediler. Ben bu karar itiraz ettim. Sizce sonucu ne olur?

Bir gözün tamamen görmüyor olması lazım ki askerlikten muaf tutulabilesiniz. Dilerim sonuç gönlünüze göre olur...

Nefes Darlığı

Kolay gelsin benim şuanda yürürken bile nefes nefese kalıyorum. Daha önceleride gözümde %80 görme bozukluğu vardı ama askere elverişlidir komondo ve şöför olamaz dediler. Nefes darlığı ile acaba bir şey çıkar mı?

Nefes darlığına neden olan şey ve nefes darlığının düzeyi önemli.

Üst Alt