Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kerotokonus sebebiyle görme sorunum var. Hastaneye başvursam hangi oranda rapor verirler? [Soru]

hamza14

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kerotokonus sebebiyle görme sorunum var. Hastaneye başvursam hangi oranda rapor verirler? [Soru]

slm benim iki gözümdede rahatsızlık var kerotokonus var kontak lens kullanıyorum, ama rahat calışamıyorum. işyerinde takamadıgım için gözlerimin bozuklugu devamlı ilerliyor. aceba saglık raporuna baş vursam alabilir miyim? 7 mt den arac plakasını okuyamıyorum çıplak gözle. şimdiden çok tşkkr edrim

çok saol ilgiledigin için ama oranı bulmak için cetvele baktım ama hiç bir şey anlamadım tekrar baştan birdaha okuyum ama zor gene de çok saol ilgilendigin için birde (sürekli görsel işlev veya yapı bozuklugu; zeminde yatay medikal durumun maksimal olarak düzeltilmesinden sonrakalan sürekli görme kaybı olarak tanımlanır )yazıyo ben lens kulanıyom lens den sonraki dereceyimi hesab edecez aceba

Lens detayını bilmiyorum, ama yazılandan anladığım, evet, lens kullanırkenki görme durumun değerlendirilir.

Üst Alt