Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kesilen aylığı bağlatmak için yeni rapor çıkarmak gerekir mi?

Konular
24
Reaksiyonlar
0
Eşim 2022Maaşı Alıyordu Kesilmiş Biz yeniden baş vuru yapacaģız.Ancak Elimizde Raporu yok Maaşa baglanalı 20 yıl olmuş Biz O Raporu Nerden bula biliriz Bulsak kabul Ederlermi

muhtemelen yeni rapor isterler sizden

Merhaba bende 2022 maaşı alıyordum 14 senedir alıyordum evliyim evim kirada iken de aliyordum son 1 yıl içinde kiradan kurtulup babamın evine geri yerleştim ikamet adresimi taşımak zorunda kaldım ve maaşım kesildi ve benim raporumda sürekli ibaresi vardı benim raporum eskiydi ve bennim annem zamanında bu raporun ne kadar değerli olduğunu bilmeyip onun aslını bir yardım derneğine verdi ve bende ne yaptıysam gerçek raporuma ulaşamdım elimde şuan raporla alakalı hiç birşey yok benden yeni rapor istediler yeni raporu çıkartım bana %30 verdiler ben en son 43 tl bir para çektim ben e devletime girince şu şekilde bir yazıyla karşılaştım yardım durumu yardım şartlarını sağlamama nedeni ile rededildi ve fesh edildi ben bu konuda ne yapabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim sağlam bir işim yok babamın bana verdiği 2 ci katta bir ev yaptırmak istedim 7 milyar paramla ama evide yaptıramadım kapısız sıvasız tuvaletsiz banyosuz tapusuz bir gecenkondu da yaşıyoruz bir kışı böyle geçirdik lütfen biri bana yardım edebilirmi ne yapmam lazım

Ersens
Evet soru uzun olsa da sabırla okudum;keşke yeni rapor çıkartmadan önce buraya yazaydınız.neyse artık olan olmuş, artık şuanki rapor geçerli
Siz şuan ki en son güncel olan %30 rapora itiraz edin.
İl sağlık müdürlüğüne gidip dilekcenizi yazın.
Onlar sizi rapor için hastaneye yollayacaklar.umarım %40 ve üzüreri bir puan alırsınız/Geçmiş olsun...

Çok sağolun yinede ALLAH RAZI OLSUN şuan iyiyim ben %40 nasıl alırım bilmiyorum zaten ben dilekçede yazmışdım sosyal yardımlaşmaya itiraz da ettim benden hep sürekli yeni rapor istediler hep ihtiyaçlarıma karşılıyordum

bu aldığım maaşla ama artık yok maaş ama şuan bende olan özür durumu sağ ayak bağım yok motor kazasında gitti doğuştan bel omuriliğim eğri çok agır işlerde sürekli sabit kalınca kanca gibi batıyor esas ben raporuda kalpten almıştım çocukluğumdan beri bende kalbe giden bir damar kapalyıymış ta askerlik çağına gelene kadar heryerde ölecekmişim gibi kalbim patlayacakmış gibi çok koşmuş yorulmuş bir insan gibi atartı kalbim geceleri yatırmazdı beni nefes alamazdım hep bunları yaşadım hır layarak düz yolda yürürken de yorulurdum mosmor olurdum

annem babam askerlik çağına kadar beni farketmemiş 8 kardeşin içinde ve ne zaman askerlik çağım geldi askeri doktora derdimi anlatım beni askeri hastaneye gönderdiler ordan baktılar kalbe giden damar kapalı bende aort yetmezliği çıktı savsşta ve barışta askerliğe elverişlideğil raporunu verdler elime sonra raporu verdim bizim askeriyeye askerlik yapmadım sonra birgün bir ateşlendim bir ateşlendim ölüyordum ateşim 40 derecede aşağıya düşmüyor kilom 44 kilo zavallı ANNEM benim bu halimi görünce dayanamadı bana baktırmak için borç altın bularak beni özel kalp doktoruna götürdüler doktor bana baktı bu çocuk bu hastalığı yaşıyor bunu acilen götürün yoksa bu çocuk ölecek demiş

ALLAH ANNEMİM YÜZÜNE BAKMIŞ onun perişanlığını görmüş işte ANNEM burda gerçek raporumun aslını derneğe vermişti odernekte yaptığı tek yardım beni ankaraya yollamak oldu yardım derneği afişlerimizi heryere astı benim gibi çok kişinin resimlerini bastırdı aldığı paralardan beni hastaneye göndermesinden başka hiç birşeyden sebeblenmedik ankara yüksek ihtisas hastanesinde ben 2 ay yoğun bakımda kaldım ve KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM YARADANIM bana şifamı verdi beni anjiyo denilen yöntemle iyileştirdiler ilk defa sevinçten ucaçakmış gibi çok hafif sanki ruhmuşum gibi bir duygu yaşadım dünyaya yeniden gedim sanki bana ikinci bir kalp takmışlar gibi koşmak istiyordum ALLAHA DUALAR EDEREK heryere gülümsüyordum işte böyle çok uzun bir hikaye kusurma bakmayın

Engelli aylığım kardeşim sigortalı işe girdigi için kestiler muhtaclık sınırı gectigi icin 5 6 ay calişti cıkti işden mayis 31 de sydv gittim durumu iza ettim dedim kardesim işi birakri sydv dedikiler işibirakdigina dair ssk evrak getir dediler evrağı aldik haziranin 21 de tekrar baş vuru yaptim engelli maaşina şimdi demek istedigim temmuzda alcakmiyim ayligimi yoksa ağtosdami alcam ve ne kadar alacagım baş vuru tarihim 21 haziran yardimci olursaniz sewinirim

Üst Alt