Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kesilen aylığım yeniden bağlandığında geriye dönük aylıklarımı alabilecek miyim?

leventucgul

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Yüzde 50 zihinsel ozurluyum vergi indirimden dolayi yaslilik maasi almaktayım
Engellilier ile ilgili yeniden siniflandirma yasasi geregince surekli raporumu sgk tarafindan
Yenilenmesi gerektiginden subat 2020 itibariyle maasim kesildi
Mart 2020 itibariyle tekrar raporumyuzde 50 olarak surekli sgk ya verdim sorum su subat ve mart gecmis ayliklarim tekrar yatacak mi sgk tebligi 2019 un 12 ayinda gondermis ama teblıg ulasmadigindam maasim kesildiginde haberdar
Oldum 1 ay ıcındede belgelerımı verdım sgk na 2 aylık ıcerdekı maasımı sgk kesermı yoksa verır mı ? bılgı ıcın sımdıden tesekkur ederım saygilar sevgıler

leventucgul

Maaş kesilmiş mi durdurulmuş mu o önemli. Ama normal şartlarda kontrol muayenesi işlemi sonuçlandığında maaş durdurulduğu tarihten bu yana birikir ve kontrol raporu onaylanınca hepsi hesaba yatar.

Kardeşim benim anlamadığım senin kontrol muanen varsa sen nasıl bu pandemide raporu alıp Ankara'ya gonderdin hatta sgk sen nasıl verdin baştan aşağı bu defiklerin yanlış bu iş böyle yurumezkimse SGK raporu kendi veremez tam aciklasan

Üst Alt