Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kesilen engelli aylığı geriye dönük ödenir mi?

cemil47

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
4
Mrb arkadaşlar 2010 yılında engeli aylığım bazı nedenden dolayı kesildi 2022 dokuzuncu ayda yeniden başvuruda bulundum dosyamı inceleyip kabul edildi 2010 yılda buyana kalan maşımı ödenecekmi yoksa sadece 2022 yılından sonrasımı verecek bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim

Kabul edildiği tarihten itibaren alırsınız çünkü daha önce maaşınız kesilmiş onları alma şansınız yok malesef

Engelli aylağının yatırıldığını nasıl anlarım?

Mrb forum arkadaşlar 2022 dokuzuncu ayında sosyal yardımlaşma fonuna engelli aylığımı için baş vuruda bulundum çok şükür kabul edildi elektrik yardımıda oldu e devlet üzerinde sorguladığimda elektrik yardımı desteği beli olarak güsteriyor fakat engelli aylığım güzükmiyor ne yapmam lazım normalde e devletten sogulamada güzekmesi gerekmezmi acaba?yatırılda şayet nasıl haberdar olurum tskler

Ne acelen onuncu ayın birinde baslar, bulunduğun yerdeki yoğunluğa göre işlemler uzaya bilir,

Acelemiz yokda zaten zaten onuncu ay geçti şimdi onbirinci kasım ayındayız misal yatırıldığinda e devletten beli olurmu? Yoksa mesajmı gelir

Ödemenin hazır olup olmadığını sosyal yardım bilgisi sorgulama ekranından görebilirsin ilk defa maaş alıcaksanız bu genelde 45 günü buluyor onaylanma tarihinden itibaren hesaplanıp yatırılıyor bazen iki aylik birden ödenmekde ödeme gününü ptt kurum odemelerinden öğrenebilirsin.

Not ödemeler her ayin 29 30 arası yansır sisteme

Üst Alt