Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kesilen engelli maaşım bugün yeniden bağlanmış..?

duman_ibo

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
benim engelli maasım baglantı tekrardan acaba eylul maasına alabilirmiyimmm saygılarımla bugun cevapı geldi baglantı diye

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, bağlanmışsa Eylül'de alırsınız.

hyrli olsun güle güle harcayın

yarın maaasim baglanıp baglanmacagı belli olcak

arkadaslar yarın eger maasim baglanırsa eylulde maası alabilirmiyimmm yada aralıka mı bekleyecegimm ins bayram dolasıyla eylulde verirler

Bende aliyordum bagkur nedeniyle kestirdim tekrar basvuru yaptim sonucu nasil alabilirim

ne zaman basvuru yaptin emre kardesimm sana gelir testli yaptirmalari lazim ve tekrar eve geliyorlar ziyareti sonra size msj olarak bildircez diyorlar normalde bizim burda her sali heyet taplaniyor ama zafer bayrami nedeni ise olmadi bu sali yapilcak dediler bende benim eger yarim olumlu cevap gelmesine bekliyorum bende bakarim eger baglanirsa eylulde alabilcekmiyim bilmiyorummm

2022 maaşı için e devlet ten basvuru yapabiliyormuyuz

18.08.2016 tarihinde basvuru yaptim doktor mesaj gelecek dedi %42 rapor verdi daha oncede aliyodum iptal ettirdim basvuruyu tekrar yaptim edevletten eski sonucum cikiyor gelir testi yaptirmadilar

tamam peki tekrar sydy gitip sormadimm bidaha yada 170 arasaydin ben denizlide oturuyorum mesala bizim burda her sali taplanti yapiliyormus

Sydv gittim sorun yok dedi mesaj gelecek dedi 144 aradim daha evrak gelmedi dedi

ozanan kardesimmm eylul maasina bekle derimm eger alamassan bidaha gittip soyle

duman kardeş gitiim sosyal vakıfa raporun gelmemiş diyo? ne yapmam gerek

arkadaslar bugun maasım baglantı msj geldi maasınız baglantı diye bakarım eylul doneminde maas alabilcekmiyiz

duman_ibo maaşın agustos ayın sonunda onaylanmışsa eylül maaşını alabilmen zor. eylül maaşını alamayabilirsin yani. ama aralıkta aralık dönem maaşıyla birlikte bu dönemi de alırsın. yine de e-devlet şifren varsa 2022 aylıgı bilgilerine bak. orada ödemen yazıyorsa alırsın. yazmıyorsa aralık ayını bekleyeceksin artık. e-devlet şifren yoksa alo 144'ü arayıp bilgi alabilirsin.

kalem abla ozaman aralıkda hem eylul hem aralık maasına alcam peki abla

e-devtete baktın mı ödeme yazıyor mu orada? yazmıyorsa eylül dönemiyle aralık dönemini birlikte aralıkta alırsın ablası. e-devlet şifren yoksa alo 144'ü arayıp bilgilen. eylül ödemen yatırılmış mı bir sor.

ardım TürüYardımın Fayda SahibiYardımın Hak SahibiBaşvuru TarihiSon Ödeme TarihiSon Ödeme MiktarıSon Ödemenin DurumuYardımın DurumuToplam Ödeme TutarıVakıf Bilgisi
Engelli AylığıİBRAHİM TIYINDI - İBRAHİM TIYINDI - 17/01/200610/03/2014893,17 TLödeme çekildiReddedildi/Feshedildi 11.643,66 TLPAMUKKALE-DENİZLİ SARAYLAR MAHALLESİ ENVERPAŞA CAD.ÖZEL İDARE İŞHANI NO :19 KAT 1 DENİZLİ Tel No: 02582615737
abla bu eski olan hala boyle gozukuyor

evet ablam maalesef eylüle yetişmemiş maaşın. inşallah eylül dönemini de aralıkta, aralık dönem maaşıyla birlikte alacaksın. bu ay ödemen yapılmamış, tüm ödemelerini aralıkta alacaksın ablası.

cok tsk ederim abla ceske yetisseydi bayramda guzel olcaktı

slm acil konu

benim su anda yeni aldıgım rapor %57 ve 2022 massına agustosda basvuru yapmıstım ve red cıktı tekrar bu hafta basvuru yaptım ve onaylanmasına bekliyoruz artık sorum su olcak gecen eylul ayınında maasına verirlermi mesala sorum bu olcaktı saygılarımla

yardimmm arladaslar

benim su anda yeni aldıgım rapor %57 ve 2022 massına agustosda basvuru yapmıstım ve red cıktı tekrar bu hafta basvuru yaptım ve onaylanmasına bekliyoruz artık sorum su olcak gecen eylul ayınında maasına verirlermi mesala sorum bu olcaktı saygılarımla ve bana dedilerki 5 ayliik maasin alcaksiniz aralik da dediler aralık maasinla beraeber dediler yani ben aralık ayinda ne kadar maas alcam onu bilmiyorumm arkadaslar

duman_ibo aylık talebin reddedildiyse niye eylül ödemesi yapılsın ki. olmaz öyle şey.
dediğine göre başvurun reddedilmiş. sen de yeniden başvurmuşsun. eger aylıgın onaylanırsa başvuru tarihini takip eden aybaşından itibaren ödemelerini alabilirsin.

E-devlette ödemeniz hazır diyor. Maaşımızı çekebilir miyiz?

Engelli AylığıİBRAHİM TIYINDI - İBRAHİM TIYINDI - 16/01/2006ödeme henüz çekilmedi1.371,68 TLödemeniz hazırdırDevam Ediyor11.643,66 TLPAMUKKALE-DENİZLİ SARAYLAR MAHALLESİ ENVERPAŞA CAD.ÖZEL İDARE İŞHANI NO :19 KAT 1 DENİZLİ Tel No: 02582615737
arkadaslar e devlet guncellenmistir ama benim 5 aylık maasim olcaktı o da 1710 tl falan dı neden bu kadar gelmis aaacaba arkadaslar ve odemeniz hazıdır diyor su anda cekebilirmiyiz

3 ay once bende senin gibi yaptim hazir diyor ama 5 inden once vermiyorlar çünkü hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle 5 aralık pazartesi gunu alirsin

acil

Engelli AylığıİBRAHİM - 16/01/2006ödeme henüz çekilmedi1.371,68 TLödemeniz hazırdırDevam Ediyor11.643,66 TL
arhadaslar ben 84 luyum su anda maasimi cekebilirmiyimmm mesala yarinn odemeniz hazirdir diyor e devletde baktigimda

Doğum yılının son rakamına göre maaşlar ödeniyor 4 ve 9 olanlar cuma günü maaşlarını aldılar.

Son düzenleme:
Üst Alt