Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kesilen engelli maaşında kısmi ödeme olmuyor mu?

salih2956.

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben 2022 ayligi alıyordum 22 martta sigorta girişim oldu ptt üzerinden kurum ödemelerinde görünüyordu ama şuan silinmiş kısmi ödeme yapılmıyormu bir hafta için hepsimi kesiliyor. Ise devam edip etmeyeceğim bellide değil o zamana maaşı beklersem sıkıntıya giricem kesin bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz

salih2956. ödemeniz hazır yadıktan sonra silinmesi normel. 2022 maaş ı peşin ödenen bir maaş yani maaş ına birgün kala sigortan olursa sistem görmeyip maaş ını ceksen cezası var normel yani anlata bildimmi...

Bundan 3 ay önce benim de ödemeniz hazır yazıyordu,bir kaç gün sonra baktığımda yardımın durumu red edildi fes edildi yazıyordu,sebebi ise sgk nedeni ile yani beni işe başlamış gibi gösterip aylığımı kestiler işsiz olduğum halde,syvd ye gittiğimde 4a görünüyorsun o yüzden kesilmiş denip sgk il müdürlüğüne yönlendirildim,yani anlayacağınız zar zor bağlandı aylık ama 1 ay kaybım oldu,işe girmeden beni nasıl sigortam varmıs gibi 4a gösterdiler hala anlamış değilim,yani arkadaşın dediği gibi para hesaptaysa sakın çekme o parayı geri çekiyorlar çünkü aynısı bende yaşadım,tekrar başvuru yapıp bağlanmasını bekleyeceksin ama sanırım 100 gün bekleyip öyle başvuru yapabiliyorsun.

Üst Alt