Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kesilen evde bakim parasinın devamı için verdiğimiz raporun işleme konma süresi..?

kafkas36

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
Kalem hanım, bizim % 95 ağır raporum vardı evde bakım parası rapor süresi dolduğu için kesilmiş ben rapor bitmeden tekrar %97 agir yazili raporu yeniletmiş tim ama yeni raporu kuruma vermediğim için aylık ocak ayında 13 de 4 gunluk yatmisti ben yeni raporum 15 ocakta kuruma verdim halen maaş baglanMadi kurumu aradım ne zaman bağlanacak diye 16 Şubat da rapor işleme verilmiş ama çok yoğun olduğumuz için yazıları yazamadım dedi 20 nisan yazacam dedi bizim aylık bağlanır ise maaş 16 Şubat itibari ile yatar yoksa 20 nisandan sonrami...Teşekkürler

evde bakim parasi

Benim %95 ağır raporum var evde 4 kişiyiz gelirim 2600 lira 3aya yakindir bize maas baglanmiyor kurumu arıyorum bekleyin diyor ne zaman bağlanır acaba

@kafkas36

Maalesef evde bakım aylığında memur işlemi yapmalı [-]ve maaş Ankara'dan onaylanmalı[/-]. Bu olmadan geçen süre haybeye gidiyor... Yani, Mayıs ayında ilk maaşı almaya başlarsınız.

Bülent bey bilginiz için teşekür ederim. Ama benim maaşım ocak 13 de kesildi 4 günlük para yatmıştı raporum bittiği için ben raporun aynısını aynı şartlarda çıkarttım ekim 2015 de bilmiyordum kuruma teslim edileceğini zaneetim sistemden otomatik görülüyor maalesef değilmiş raporu ocak 15 de teslim ettim kurum şubat 16 da işleme almış ordan bana dedilerki 1 yada 1.5 içinde bağlanır ama halen bir şey yok onun için size yazdım teşekkür ederim. peki maaş yatarsa şubat 15den sonramı hesaplanır yatar yoksa geride kalan günler çöpemi gitti...

kafkas36 demek ki bakım raporu bekleniyor. evinize bakım hizmetleri değerlendirme heyeti geldi mi raporu verdikten sonra? heyet geldiyse ne zaman geldi? bakım hizmetleri değerlendirme heyeti bakım raporunda olumlu kanaat bildirirse evde bakım aylıgınız raporu kuruma teslim ettiğiniz tarihten itibaren ödenir. İl müdürlüğünü arayın ve sürecin çok uzadıgını söyleyin. süreci hızlandırsınlar. isterseniz alo 150 BİMER hattı aracılıgıyla da sürecin hızlanmasını talep edebilirsiniz.
evde bakım aylıgı ile ilgili tüm iş ve işlemleri aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğü karara baglar. Ankara ile alakası yok

melek hanım rapor kesildikten sonraki başvurudan itibaren kimse gelmedi ben dediğim gibi 15 ocak 2016 da evrakları ve raporu ile teslim ettim kurum henuz mayıs ayında raporu işleme almış haziranda paran bağlanacak diyor.benim geride kalan aylarım parası ne olacak?? kısacası develet bize vereceği 3 , 5 kuruş parayı vermek istemiyor.hastanızla ne haliniz varsa görün demek isityor
ilginiz için teşekkürler

Bu oyalanma surecini anlamadim.
Acaba sizin ora ile bir kusurunuzmu var.agir engellimisiniz?
Kesilen maas toplami alinmaz.
Galiba gelirden dolayidir.
Siz ve bakicinin geliri ne kadar?bu onemli.
4 kisi 2600 tl . Dediniz.

Üst Alt