Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kesilen evde bakım parasının tekrar bağlanması..?

atmaca58

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
arkadaslar bir sorum olacak sizlere, bu sene mecburi sebeplerle sivastan istanbula geldik haber vermediğimizden dolayı 3 ay sonrası para kesildi şimdi ben buna tekrar bir dilekce vereceğim geldim buradayım diye

acaba prosedür nasıl işliyor parası kesilip tekrar bağlatabilen varsa ve anlatırsa sevinirim bütün evraklar tekrarmı yapılacak yoksa bir dilekce yeterlimi

adres bildirimi yapmanız gerekiyor evrakların 6 ay geçerliliği var ama prosüdür nerden baksan 7 ay sürüyor

adres değişimi yok geri sivasa döneceğim aynı yere basvuracam inş.

iki sene önce kesilen bakım parasına tekrardan basvurmak?

arkadaslar merhaba bundan 1 buçuk sene önce bakım param kesildi sebebi ikametim sivasta eve gelmişler bizi bulamamıslar kontrol ettiklerindede paranın istanbuldan çekildiği görülmüş ikamet değişikliği diye kesmişler (giderken bildirmedik), 1buçuk sene ne yaptın diyenlere biraderin ikiz cocukları ve annemin hastane kontrolleri için acil geldik şimdi işleri hallettik istanbulla işimiz kalmadı şimdi tekrardan açtırabilirmiyim bir dilekçe ile veya silbastan bir basvurumu gerekli bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa bizi sevinirim.

Üst Alt