Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Keşke herşey başka türlü olsaydı

06murat58

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ben cok ailevi sıkıntıların içinde büyüyen birisiyim.sorunlarım halen devam ediyo.o sorunların çözümü yok olmuycakta,bu yüzden ben cok cok yalnız birisiyim.lise yıllarımda bilincsiz bi şekilde bi ot gibiydim adeta itilip kakılan iy insanlar tarafından belki acınan veya sevilen biri ama tam anlamıyla çökmüş biri koyardım kafayı sıranın üstüne ne ders ne hoca arada arkadas denmez ama diyim onlarla sakalastım dersin ortasında kahkahayla gülen biri.anlatılmaz yasanır derler ya öyle biri bunları neden yazıyorum bir nebze kendimi anlatabilmek için duygularımı dökebilmek için
o zmnlar bana iyi davranan bi kıza aşık olmuştum.şimdi onla aynı mahalledeyiz.

arada karsılasırsak selamlasıoz.onun benim hakkımda ne düsünüo bilmem normal mi oldumu düsünüo delimi oldumu cünkü dedimya aynı sınıftaydık delinin biriydim yani anlıycanız.şimdi farklımıyım eh biraz eskisi gibi diylim ama yüregim yine paramparça,bi taraftan sevgiyi isterken dier taraftan umutsuz geske herşey başka türlü olsaydı diyen biriyim.aslında ona baktımda rahatsız oluyorum cünkü bana o yılları hatırlatıo ona bakmak selam verdinde selamlaşmadan cekip gitmekte yakısmaz bana ama bazen kaçarımsı oluyorum.

ben hayatta derdimi kimseye anlatamadım.. ne derdimi ne kendimi,deişmek istedim ama olmadı cünkü kimse uyanıp yeni biri olamıyor...kendime normal gözüylede bakmıyorum belli sepeplerden.belki normalim belki diylim.iyi birimiyim kötü birimiyim bilmiyorum.kimseyi incitecek bişi yaptımı sanmıyorum mizacım sert biraz,ve kaçar bi adamım.içimde yıgınla öfke var sepepli öfkeler bunlar,hayattan zevk almayan biriyim.bananeci sananeci biri.içimde gelecege yönelik iyi umutlarım var ama hep bekleme modunda kaldı.deişemem ne hayat izin verir ne ben.
ben bir insanım gözüm kulam elim ayam var.kimine güzel derim kimine çirkin,kimi adamdır gözümde kimi beş paralık bi mahlukat,acımam kimseye kimsenin bana acımalarını istemedim için bundan nefret ettim için,mizacta sert olunca al sana erol taş.ben kimseye iyilik yapmak için gelmedim dünyaya kimsenin gelmedi gibi iylik görürsem yada istersem yaparım.hayattan çektiklerimi ben bilirim.geske herşey başka türlü olsaydı o dedim kızla birbirliktelim olabilirdi ama olamaz şimdi ne kendime güvenirim ne ona,altından kalkamam diye diyil,ya o beni benim düsündüm gibi görüosa o yıllara dayanarak diye yada ben kendim onu haketmiyorum diye.populer biri olmak diyildi gözüm kendimi normal görmek istiyorum ben ama beceremiyorum duygularım ve düşüncelerimden belki,belki başka şeyler şimdilik bu kadar neyse siz karar verin nasıl biri olduma

prozac al düzelirsin, o düzeltmezse "nallarlar"

Murat, ailevi sorunlar devam ederken düzelmen zor.. İnsan aileden yana sıkıntı yaşayınca dış dünyadan da umudu kesiyor, "benim ailem bile böyleyse" deyip kendini kapatıyor herkese ve herşeye.. Bu kadar kafa karışıklığının içine birde o kız meselesini sokma derim.. Olurda ters bi cevap alırsan ek bir sıkıntı olur içine.. Belki de bu kadar huzursuz olmanın tek sebebi acımasızlığındır.. Hele hele aile içinde tatsızlıklar olurken kırıcı oluyorsan bunlar vicdanını rahatsız ediyor olabilir belki.. "Kötü biri miyim, iyi birimi bilmiyorum" demenden böyle bir anlam çıkardım ben.. Ne kırmak istiyorsun, ne kırılmak ama şartlar seni öyle bir zorluyor ki en önemlisi birikimlerin taşıyorsun istemediğin şeyler yapıyor ya da söylüyorsun, sonra pişman oluyorsun, ama toparlamaya da o sert mizacın izin vermiyor falan galiba..:) Tahminimce tabi..

Kendinle hesaplaşabilme özelliği var sen de anladığım kadarıyla. O zaman sen iyi bir insansın..:) Sana gerekli olan tek şey iyi bir sakinleştirici,öfkene hakim olabilirseen bitecek kafaya taktığın herşey.. En azından vicdanın rahat olacak.. Ya da alternatif tıptan faydanalım ada çayı iç.. Sakinleştiriyormuş.. Ben de denicem..:)

hayatta kendimizi bir girdabın içinde bulduğumuz anlar her zaman olacaktır ama bence önemli olan hayatta ne olursa olsun yaşamak için mutlu olmak için bir amacının olması ve hayata yeni umutlarla sımsıkı tutunabilmek....

Üst Alt