Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KHK ile atıldım, 5500 pirim günü ve kanser teşhisi ile emeklilik şartlarım nedir?

Titox06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2004 egm polis girişliyim. 2017de khk ile atıldım. ve sigortalı bir işte calışmadım 5 yıldır yesil kartlıyım. 5500 pirim var. 1983 dogumluyum. testis kanseri tedavisi goruyorum ve yuzde 82 rapor aldım. malulen emeklilik için emekli sandıgına bas vurdum reddedildi? ne den red edildi anlamadım.
benim sorum nasıl erken emekli olabilirim nasıl bir yol izlemem gerekli?
tesekkurler.

Merhaba..Çok geçmiş olsun. Rapor sürelimi süresiz mi ? Sizler için en uygun 2008 öncesi giriş yapıldığı için vergi indirim ile emekli olmanızdır. Sigortalı bir işte çalışmaya başladıktan 15 gün sonra ilçenizde bulunan vergi dairesine vergi indirim dilekçesini verdikten sonra Ankara vergi dairesi başvuru yapabilirsiniz. Vergi indirimi çıktıktan sonrada sgk ya emekli dilekçesini verebilir uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Üst Alt