Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KHK ile ihraç edilen memur engelli maaşı alabilir mi?

Neslihan2005

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Kamudan ihraç olan 657 li memur, engelli maaşı alabilir mi?

Cimere niye yazıyor ki, başvurdu ve gerekli şartları taşıdığı halde başvurusu red mi edildi?

Cok tesekkur ederim.
Esim calisiyor.
Yani esimin calismasi maasa engel mi?

Neslihan2005
çalışan biri engellı maaşı alamaz ama eşi ve çocukları alabılır.ebm alan biliom.önemlı olan şartlarının tutması.
maaşı kımın için sordunuz.hanesinde kaç kişi var kırada mı kendı evındemı ıkamet edıyo,adı ne olursa olsun tüm gelrıı ne kadar,arazı tarla arsa ticari aracı vs vs varmı çünkü gelır hesaplamasında bunlara bakılıo

Engelli olan benim%40 raporum var.3 cocuk var. Esim memur, ev kendimizin. Yani şansım yok gibi...

Engelli maaşı için en önemli sart:

01.01.2020 - 31.12.2020 tarihlerinde geçerli olmak üzere 2022 aylıkları için kişi başına düşen aylık gelir sınırı, 701, 32 TL.dir.

@neslihan
[FONT=sans-serif]Bir de 2010 model ford sedan var.[/FONT]

Soru 53: 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıklara başvuruda bulunan kişinin hanesine ait binek aracı muhtaçlığın hesaplanmasında nasıl dikkate alınır?

2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıklarda başvuruda bulunan kişinin hanesine ait binek aracının kasko bedelinin 120'de biri dikkate alınır. ÖTV indirimi ile alınmış ise indirimli tutarının 120'de biri dikkate alınır.

Ötv indirimli aldim.
Sanirim şartları tutturamiyorum.
Hesa

Neslihan2005
tüm gelırlerınıze aracın ötv aldıgnız mıktarı 120 ye bölün çıkan mıktarı gelrıe ekleyın ondan çıkan sonucuda 5 e bölün sonuç 703,97 den az ise gelir şartınız tuto demektır başvuru edebılırsınız
not: baglanması için başvuru edecek oldugnuz 2022 maaşını gelır hesabı ederken katmayacaksınız.
not işten çıkarılınca durumu olursa eğer çalışırken aldıgı maaş kesilir ve gelriniz kalmamıs olur bide öyle hesap edersınız.o zaman şartınız tutabilir

Üst Alt