Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kia Ceed Sw hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Şirkette otomatiğini kullandım bana kullanışlı ve hoş bir araba gibi geldi çok kullanmadım ama biraz daha arastırıp al derim.

evet bende almak istiyorum bu arabayı ama tam karar veremedim.kullanan birisiyle konuştum o kadar çok methetti bu arabayı.fiyatıda makul diğer markalara göre.ama ikinci eli düşündürüyor beni.satacağımız zaman zor olacağını düşünüyorum.karar veremedim.

evet, satacağımız zamanı da düşünmemiz gerekiyor.

kıada tek sorun ikinci eli hiç yok ve yedek parçası çok pahalı

arkadaşlar ben vazgeçtşm almaktan danıştığım çok kişi alma dediler en önemli iki nedeni bu birincisi parçası yok bide pahalı ikincisi ikinci el piyasası yok karar verdim ya golf yada clio grand tour

Gayet sağlam hoş bir araç, ayrıca 5 yıl mekanik garanti bilinen markaların bir çoğunda bile verilmiyor, ikinci elde bazı markalara göre değer kaybının biraz fazla olduğu doğru ancak özellikle klasik otomatik şanzımanıyla dizel + otomatik arayanlar için Kia ve Hyundai sağlam sorunsuz bir seçenek...

Ancak şunu bilmenizde yarar var 4-5 ay içerisinde yeni kasaları gelecek ve tasarım konusunda radikal değişiklikleri var, şu an alacağınız mevcut kasa yeni kasa çıkınca daha çok değer kaybedecektir... Bu yüzden aciliyetiniz yoksa yeni kasayı beklemenizde yarar var yahut bir kaç bin fazla ödeyerek tercihinizi Ceed in platform kardeşi yeni Hyundai i30 dan yana da kullanabilirsiniz, gerçi i30 un yeni kasaları shpwroomlarda ve haftaya satılmaya başlanacak ancak istediğiniz cw kasa i30 lar Türkiye'ye hemen gelicekmi bilmiyorum, bayiye sormalısınız... Bir çok konuda aynı mekaniğe sahip araçlardır... zaten aynı platformda üretiliyorlar...

yeni. i30 da bugün geldi bayilerde test sürüşü günleri var test edin süper bişey yapmışlar tavsiye ederim

açıkcası golf yeni i30un yanında çok zayıf duruyor

ahmet kardeş bende i30 beğeniyorum ama bajajı dar değil mi tekerlekli sandalyem girer mi acaba

yeniler biraz daha geniş gibi.bence sığar gibi...

golf daha dar değilmi?

arkadaşlar kia ceedi 2. el kaygısı olamayan herkese şiddetle tavsiye ederim. denedim güzel. Motor sesi yol sesi çok az. Sadece süspansiyonu biraz sert geldi bana. ful olanı indirimli park sensörü hediyesi ile 40.000 tl. parça sıkıntısından bahsetmiş bi arkadaş. öyle bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü bir çok parçası hyndai ile aynı. parçalarda hem hyndainin hemde kia nın amblemleri var.
hyndai i30 a gelecek olursak onuda denedim dizel otamatiğini. Beklentimi karşılamadı. özellikle bagajı küçük. ve motoru bu araba için vasat. Motor sesi duyulmuyor ama yol sesini çok alıyor. Resmen lastiklerin sesini duyuyorsunuz. ilk hızlanmaları çok kötü. öyle rampa çıkıyım sollama yapıyım derseniz pişman olursunuz. Donanım olarak ise mükemmel yok yok. fullu indirimli 42.000 tl.
kia ceed, i30 dan çok geniş ve kullanışlı. bagaj konusunda ise ben sw olanını denedim çok geniş. kia ceed mi yoksa hyndai i 30 mu derseniz hiç kuşkusuz kia derim....

sakura71;

1- Farklı versiyondaki farklı güçlerdeki motorlarını kullanmamış iseniz şunu bilmenizi isterim Kia Ceed ve Hyundai i30 daki motor ve şanzıman aynı... Her iki araçta aynı platformda üretiliyor, yani sahibi aynı olan kardeş markalar Kia ve Hyundai... Bir çok modelde de ortak platform kullanıyor...
2- Denemiş olduğunuz Hyundai i30 yeni çıkan i30 ise bagaj hacmi sınıfındaki gerçekten geniş bagaj hacimliler arasında (sedan yada stationwagon bir araçla kıyaslıyorsanız bilemem)
3- Şu an yeni i30 tereddütsüz her açıdan şu an satılan Ceed'den çok daha üstün ve geliştirilmiş bir araç. Ancak dediğim gibi aynı platformda üretilen kardeşi yeni ceed ise zaten 2-3 ay içerisinde satılmaya başlanacak...

ŞU AN BAYİLERDE SATILAN KIA CEED İN ÜRETİMİ BİTTİ ELLERİNDEKİ SON ESKİ KASALARI SATIYORLAR BU YÜZDEN FİYATI KAMPANYALI(!);

MERAK EDENLER İÇİN YAKINDA GELECEK OLAN YENİ CEED;

All New Kia cee'd B roll - YouTube

siyahpelerinliadam;
1-Evet söylediklerine aynen katılıyorum. Benim denediğim kia 128 beygir olandı. Denediğim i 30 da yeni çıkan olanı. Kesinlikle aralarında motor gücü olarak fark var.
2-Evet aynen katılıyorum bagaj konusunda sw kastetmiştim. Kia ceed sw çok geniş.
3-Evet aynen katılıyorum i30 daha üstün zaten parasıda öyle. Ancak yakıt tüketim konusunda dizel bir araçtan beklenmeyecek derecede yüksek yakıyor. Ceed in yenileceği konusunda bende duyumlar almıştım. videoyu açamadım ama bahsedilen modelin yeni çıkan i30 olduğunu düşünüyorum.
genel olarak sw ceed i yeni i30 a tercih ederim...

siyahpelerinliadam;
haklıymışsın, kia ceedin yenisi geliyormuş. 2012 yılı içerisinde satışa çıkacakmış. Böylelikle şimdilik Kia ceed almak akıllıca olmaz.

Üst Alt