Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kia Ceed sw mu Opel Yeni Astra Cosmo mu? Hangisini tavsiye edersiniz?

muratoz

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Sıfır engelli aracı almak istiyorum.

yukarıdaki iki araç arasından hangisini tavsiye edersiniz?

bu araçları kullanan arkadaşlar varsa, önerilerini, eleştirilerini beklerim.

Kia ceed sw : 34.350 tl (indirimli full fiyat)
Opel Y.astra cosmo : 36.000 tl (indirimli full fiyat)

teşekkürler

Bu araçlar dizel mi?eğer öyle ise tabi ki opel derim

evet, ikisi de dizel araçlar. kia neden tercih edilmiyor acaba?

Türkiye piyasası bu işte en güzel araçlar tutmuyor aslında kia daha güzel ama piyasada tutmadı mı ilerde satman sorun oluyor.ben aynı sorunu ford da yaşadım.birde skoda super b ye bakın ayrıca renault yeni aracı latutude

İlla bu ikisinden biri olacaksa opel derim ancak opelin otomatik şanjımanları iyi sayılmaz.
İmkanınız varsa wv jetta alın yada renault fluence alın, kia nın 2. eli zor oldugu için herkes kolay kolay tercih etmez.
Biraz daha beklerseniz, pejo 508 geliyor 1.6 motor dizel otomatik.
Son karar sizin tabi...

Kia guzel ama vites 4 ileri otomatik ve geçişleri uzun yorar biraz yani opel Alman Mercedes garantisi var birazda DSG şanzıman kullanmıslardır buyuk ihtimal 3.2 sanise (saniye degil.) vites degiştirme daha avantajlı bide Skoda tira 1.4 144 hp TDI??? otomatik şanzımana bak hemen karar verme.Jeep tarzı suw

opelde dsg yok otamatiği tam otamatik active select şanzıman 6 ileri ve dizelde otomatik yok ben yeni astra sport 1.6 turbo kullanıyorum ve çok iyi bir araç ama dizelin otomatiği olmadığı için size 1.4 turbo 140 hp yi tavsiye ederim araba çok rahar ve insanı yormuyor.

Üst Alt