Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kia Rio Sedan nasıl bir araçtır. Bilgi verir misiniz?

gayet güzel gorunuyor bence ama tabi fiyatı nedir ?
ötv indirimli mi alacaksınız kac tl ye gelicek bunları arastırmak lazım belkı aynı fıyata daha ıyı arac alınabılır ?
daha acıklayıcı yazarsanız konusabılırız . :)

araba güzel ama bu paraya git daha iyi bir arabaya bak kiaların yedek parça sorunu var.

bu paraya gider VW POLO alırım daha mantıklı. olur.

arkadasım kıa alacaksan yenı ceed ı tavsıye ederım cok guzel yapmıslar bızzat gıttım baktım
cam tavan dızel otomatık ve cok guzel bır ıc tasarım bayıldım tabı bıraz daha pahalı rıo dan
ben otv ındırımlı fıyatını aldım 41 500 gelıyo tabı sana cok gelırse bende sana rıo yerıne arkadasın
dedıgı gıbı pola derım hem rıo dan kalıtelı vede yakıt ıcın en ıdealı polo.polonun fıatıda otv ındırımlı
32 000 tl cıvarına gelıyo tabı bu full paketının fıyatı

Bencede yeni kıa ceed cok harıka dıyor herkes ... Ama ben ww den sasmayın derim yınede ... Ww polo 1.6 turbo dizel comfortline modeli otv sız 41.300 tl ... Otv hesaplanınca hemen hemen 30 000 tl ye denk geliyor .. Ben bızzat sormustum 29 900 tl ye denk gelmıstı tabı ufak tefek ekstralarda olucaktır jelık jant ve sıs farı vs gıbı 2-3 bınde onlar tutar ortalama 32 bine ww polo turbo dizel comfortline alırsınız ... Hem seri olur 1.6 turbo motor hem de yakıtları gercekten ekonomık sınıfındakı aracalara gore de ... Ama kia ceed de cok guzel karar sıızın .. ınsallah alırısnız ıstedıgınz aracı

kıa araçlar son yıllarda çok gelişme gösterdi. Fakat yedek parça sıkıntısı var . Yedek parçaları pahalı . Satması zor olur ve ikinci elde seni üzer.Arkaşların dediği gibi ww polo güzel seçim olur .

Aracın satış fiyatı 42.800 indirimli 32.750 fiyat verdiler. İlginiz ve önerileriniz için teşekkür ederim. :)

*miray*;

dizel ve otomatık fiyatı mı ? Kac cc motor var hersey onemlı tabı .. Ama kıa parca ve saglamlık olarak cok ıyı degıl bence ...
Aynı fıyata ww polo alırım ben olsam .. Ama kararınıza saygı duyarım tabi ... Gelısme olursa buraya yazın biz de ogrenmıs olalım :)

Yalnız anladıgım kadarıyla kia rio sedan modellerinde dizel yok ... 4 tane sedan secenegının hepsı benzınlı ; hatcbeck modellerde var dizel ... Bu fıyata dizel olması lazım benım sahsı fıkrımce ... !!

polo suan alabılecegımız en ucuz ve en az yakıt yakan hos ama tek sorun bıraz kucuk olması bana gore
boyutunu dert etmıyecek kısının ılk tercıhı olmalıdır kesınlıkle ama bana kucuk oldugu ıcın uygun degıl

Bu konuyu açtığım zaman tafsiyeler hep polo olmuş. O zaman alamadım ama bugüne kısmetmiş 🙂

Teşekkür ederim Zorro Mart ayında aldım. Polo 1.0 comfortline dsg.

Üst Alt