Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kıbrıs'ta çalışma koşulları ve hayat nasıl?

Pa_Pi

Yasaklı Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
4
Herkese merhaba,
Kıbrıs'ta son zamanlarda tatil yapan ya da yaşayan, çalışan engelli kardeşlerim, güncel asgâri ücret ne kadar? Çalışma saatleri ve tatil günleri hakkında bilgi ve paylaşım yaparsanız sevinirim. xxxxxxx pisliği ve Avrupa'nın çöplüğünü temizleyen ülkemizde durmak istemiyorum.

xxxxxxx pisligi diyorsunuzda avrupadada türkler var alman nazileri onlarda böyle dese nasıl olur

(Gölge)
İkisini aynı kefeye koymak neyin kafası acaba ? 60'lı 70'li yıllarda işçi olarak çalışmaya giden millet orada hayat kurup hayatına devam eden ile burada hiç bir şey yapmadan yardım alanları aynı kefeye ülkesinde savaşın bitmesine rağmen burada boş boş aval aval dolaşanları bir mi tutuyorsunuz. Ülkemizde suriyelilerden önce afrikadan gelen siyahi insanlara karşı bir nefret vs var mı ? sorarım size hepsi bir kaç parça eşya satıp hayatın devam ediyor. Bu zamana kadar hiç şikayet eden kişilere rastlamadım. Üstelik Suriyelilere vatandaşlığa almak tam bir felaket. Baştakinin amacı belli oy uğruna yapmayacağı şey yok.

ne yardımı alıyorlar sen bilmiyorsun devletin verdigi para sigara parası bile degil hepsi çalışıyor devletin baktıgınımı zannediyorsun ha mülteci ha işci hepsi aynı avrupadaki gurbetciler daha kurnaz yine bunlar savaştan kaçtı geldi allah yardım etsin

@Pa_Pi
turkıyeden gıden paralarla ayakta duran kuzey kıbrıs cumhurıyetı dersen
orada hayat sartları bızden ıyı olmadıgını bılmen lazım
ustelık sıcak guneyde elektrık faturaları senın kazanacagına yetsın:)
guneyde bol parayla tatıl ıyıdır ama calısmak ınsanı oldurur
bosa macera arama derım

ulkemızı bırakmayacagız
her ne olursa olsun TURKIYE CUMHURIYETI bızımdır
ulkemız laıktır laık kalacaktır

Gölge yapma, multecileri çok seviyorsan al evine besle beni zivanadan cikarma...

Doğru söylüyorsun katılıyorum sana ülkede yaşanmayacağı bir gerçek

Yunanistana gidebilirsiniz . yaşadığım ülkeden memnun değilim dersen belki seni kabul ederler güzel bir iş de verirler

sumerfatih

Fetocu sığınmacı vatan hâini teröristler Yunanistan'a sığındı. Ben fetocu ya da hükümet yalakası biri değilim. Çok istiyorsan sen git Yunanistan'a sığın fetocuyum de el üstünde tutarlar seni... küçük bir tiyo vereyim senin gitmene gerek kalmayacak, Yunanistan zaten bize gelecek. Geldikleri gibi gidecekler bunu daha önce yaşattık ve tarih tekerrür edecek.

Ben ülkemi cok seviyorum , bu ülkeyi bu hâle getiren hükümet ve onları destekleyenler Erdogan giderse ülke biter diyen 65 yaş üstü ihtiyar kesimden memnun değilim.
Ülkemde mülteci ve ucuz işçilik istemiyorum.
Arapça tabela, tecavüz ve çocuk istismarı yapan mülteci istemiyorum. Pakistan'da bir kadını sokak ortasında 50 Pakistanlı erkek tecavüz eder. Bu onlar için normal benim için kırmızı çizgidir.

benim yunanistana ve başka ülkeye gitmek gibi bir ihtayacım yok çok şükür vatanımı çok seviyorum. yunanistan buraya gelecek demişsin gelirse gücüm yettiğince mücadele veririm rahat ol senin gibi ülkeden kaçma fikrim yok sonuçta. hükümet yalakası da değilim oy vermezsin oy vermeyiz olur biter. belli ki biraz içinde ırkçılık var. bizde memnun değiliz sığınmacılardan sonuçta gidecekler ama korkak da değiliz kaçacak kadar.

sumerfatih
Nasıl gidecekler? Vatandaşlık verdiniz, hangi siyasi parti gönderecek? Hepsi akp'ye oy atacak. Hatay düştü! Atatürk'ün geri almayı çok istediği Hatay'da Türk kalmadı. Hastanelerde Türk doktor yok hepsi gidiyor. Suriyeli doktorlara tedavi olursunuz.

Üst Alt