Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kıbrıs'ta engelli hakları nasıl?

elyasa

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
iş değişikliği nedeniyle kıbrısa gitme durumum var. Kıbrısta engelli hakları nasıl bilen var mı?

CEM bey ilginiz için teşekkürler. Ben şunları öğrenmek istiyorum. Orada vergi indirimi var mı? mesela 115 tl alıyorum orada işe girersem aynı parayı alırmıyım. %90 ve üzeri raporla engelli aracı alabilirim. Bez parası ala bilirmiyim.

ben k.k.t.c de ikamet ediyorum. ben burada yetkili kurumlara engelli haklarından yararlanmak istediğimi ve ne yapmam gerekli diye sorduğumda . yetkili bana burada kıbrıs vatandaşı isen kıbrısın engelli haklarından faydalanabilirsin dedi.

t.c vatandaşı olduğum için burada yabancı vatandaş olarak görünüyoruz. çalışma iznim var sigortalıyım ama bir işe yaramıyor.

Kıbrıs'ta engellilerin emeklilik şartları nedir Türkiye'deki gibi mi bu konu hakkında bilginiz varsa söyler misiniz

Merhaba.. Kıbrıs'ta engellilerin emeklilik şartları nedir Türkiye'deki gibi mi bu konu hakkında bilginiz varsa söyler misiniz

Üst Alt