Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kıdem tazminatı düzenlemesi ne anlama geliyor?

DüşünürBilir

Yasaklı Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba;
Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrağın Kıdem Tazminatı ve BES ile ilgili yaptığı açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ne yorum yapabilirsiniz? İşcinin hakkı elindenmi alınıyor neden Kıdem Tazminatı 20 günden hesaplanması yönünde bir öneri var?

Fon'a gidecek diyor ! 1 sene çalışan alamayacak. Son kalemizi de elimizden alıp afiyetle yiyecekler! Ben bunların planını kendimce anladım: Bunlar, Kıdem tazminatını da emekli maaşları düşük diye kıdem tazminatını da maaşa ekleyecekler!

OĞUZATAY

Skandal! olur bu kabul edilemez bunuda yaparlarsa bu hükümet fermanını imzalamış olur.Ekonomik krizde işciye vermeleri gerek işciden alırlarsa bir takım ayaklanmalar başlar devir çok kötü hocam SAĞım SOLum YALAN.

Valla onlara söylemek lazım! Kıdem de giderse kendi fermanını imzalayacaklar dediğin gibi!

İşveren ve işçi buna yanaşmıyor ama devlet illa alacağım diyor. kısa yoldan kıdem tazminatını ortadan kaldırmaya çalışıyorlar.. seçim öncesi bi görüşmeyi izledim bunu ali tezel ekim ayında söylemişti fon çıkacak tazminatı ortadan kaldıracaklar demişti.

HakanEs26
Siz daha iyi bilirsiniz ben forumun en gençlerinden biriyim ama benim öngörüm buna cesaret ederlerse gereksiz cesaret aptallık olur kendi kafalarına sıkmış olurlar zaten ortalık karışık..

Yapamazlar gibi geliyor; yapsalar da bile bile 'harakiri' olacak bu !

yapacaklar çünkü stratejik planlarında var devletin malesef

ilk etapta çalışmakta olan kişilere dayatmayacaklar.tercihli bir sistem olacak

yürürlüğe girdikten sonra yeni işe başlayanlar tabi olacak

ilk 10 yıl dokunulmayacak
ilk konut alanlara bir kısmı verilicek kesin bilgi yarısı mı tamamı burası daha net değil
emeklilikte tamamını alıncak
bes ile birlikte ortak havuz oluşturulcak

bu bilgiler devletin stratejik planlarında var 2015 ten bu yana kamuoyuna belli aralıklarda kıdem fonu meşgül ediliyor yani ısıta ısıta anlıcağınız

benim görüşüm vatandaş istifa ettiği halde emeğinin karşılğını almalı mevcut sistem de iyi değil bir birimizi kandırmayalım

ben 11 yıl bir fiil hizmet ediyorum ve bunaldım istifa etsem nanay alıyorum.
bu konu çok kritik adamı hükümetten eder o sebeple bu kanun vatandaşın lehine bir sistem olmalı

işcinin işten atılmayacağı devletin işcinin kıdemine dokunmayacağı şerh koymamalı ve tercihli sistemin olması

Konuyu yakinen takip etmeye çalışıyorum 25.12.2020 de emeklilik hakkını kazanacak biri engelli olarak.
Bu hak gasbı yasalaşırsa (kamuda işçi olarak çalışıyorum idari yönetim ile görüşerek) tazminatımı ala bilmek için çıkışımın verilmesini talep edeceğim.

marto1 Çok güzel açıkladınız Murat bey. Tek kalemiz o: o da giderse vay halimize!

İnsanlar her haklarından haberdar eskisi gibi değil teknoloji eskiye nazaran çok farklı yerlerde aleyhine dayatılacak bir uygulama karşısında eylemleriyle dimdik ayakta duracaktır en kötü 2023 yılında bu dayatılan uygulamaları ekonomiyi haklarının savunulduğunu veya elinden alındığını görerek sandığa gidecektir.Allah Celle Celaluhu şu Mübarek Cuma gününde Ülkemiz için en hayırlısını nasip etsin Hainlere Dini Menfaat uğrunda kullanan Şeytanlara fırsat vermesin Hayırlı Cumalar.

Ben pek ihtimal vermiyorum, cesaret edemezler diyorum. Zira bu, hükumetin kendi üzerine beton dökmesi demek olur. Yine de bu hükumetten neler gördük, bunu da yapmak isteyecekler gibi gözüküyor.

Kanımızı içip kuruttular

Şimdi de Sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorlar .

Göreceksiniz kanun 1 gecede meclisten geçecek ve bizim gibi bir kaç kişi konuştuğuyla kalacak .

Elleri hep işçinin cebinde '''!!!!!

İş yerlerinde artık bıçak ensede çalışacağız ! Adam nasıl olsa tazminatı yok diye; elden geleni yapacak! Resmen savaşta son silahı olan askerin o silahını da alıp: silahsız savaşmaya sevk ettiler !

Yaparlar bu kadar net..

Bizler haklarımızı savunmadığımız ve sesimizi çıkarmadığımız sürece yaparlar.

Kaldıki hakkımızı arasak veya sesimizi çıkarsak HAİN damgası yeriz..

Bakan Albayrak: Kıdem Tazminatında Öyle Bir Formül Üreteceğiz ki Herkes Mutlu Olacak.

Üst Alt