Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifas Süvari tekerlekli sandalye kullanan var mı?

bastos48

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kifas süvari t.sandalye almak istiyorum . Kullanan, fikri olan arkadaşlardan önerisi olan varsa şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

Ne yaptınız aldınız mı sandalyenizi

uzun zamandır girmedim siteye . mesajınızı geç gördüm özür dilerim . sandalyeyi almadım nedeni otomobilimin bagajına sığarmı bilmiyorum. o yüzden almadım.

bastos48 bas

Burada kullanıcının gündelik yaşamı önemli. Hız, az güçle çok hareket, çeviklik, hafiflik vb. unsurlar ön planda ise Süvari bunları karşılamaz. Ama kullanılan alan/zemin bozuk, çeviklikten ziyade konfor ön planda ise, bu durumda Süvari iyi bir seçenektir.

kifas denedik , sürüş zor , özellikle eğimli yollarda ve tartan pisli yürüryüş parkurlarında sürücüye oldukca enerji sarf ettirecek , bu özellikler sorun olmayacaksa düz zeminde , uzun mesafede kullanmayacak aileler , yada dinlenerek iki kişi sırayla sürüşü devam ettirecek
Büyük tekerlekli sandalye konforunu sürüş olarak sağlamıyor
oturan kişi için rahat görünüyor
kullanıcı zorluklarından dolayı almaktan vazgeçtik

Üst Alt