Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifos skolyoz ameliyatı oldum. Deneyimlerim...

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba ben 2 hafta önce kifos skolyoz ameliyatı oldum kifos 78 skolyoz 54 dereceydi ameliyatim 7 saat sürdü sonra odama aldılar ağrilar oldu biraz ama olsun boyum uzadı ve gözle görülür bir şekilde değişiklik oldu 12 tane vida takıldı sabitlendi inşallah bundan sonra ki yaşamım güzel olur

geçmiş olsun. vidalar eğilmenizde sıkıntı oluyor mu

Sağolasın kardeşim yok herhangi bir sıkıntı yok hissetmiyorum vidalari

bnm skolyoz derecem çok fazla riskli bi ameliyat bilmiyorum ne yapayım. son zamanlarda rahatsız oluyorum. parapleji hastasıyım

Skolyoz derecen kac bende çok korkuyordum ameliyat tan ama ameliyat sonrası hayatım değişti

emin olamakla beraber 150 falan diye doktorun dedğini hatırlıyorum. geçen yaz gata da film çektik. ciddi şekilde ilerlemiş dedi.

Hmm anladım baya yüksekmis senin doktor ameliyat demiyor mu

dedi zaten...ama mümkün mertebe ameliyat olma dedi. çünkü çok riskli olduğunu soyledi

şahin olgun

Çok geçmiş olsun. Nerede hangi doktora ameliyat oldun? Olabildiğince detay yazarsan çok faydalı olur

İzmir Özel ege şehir Hastanesi de Prof Dr erhan sesli ye oldum ameliyatı

Üst Alt