Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoskolyoz ameliyatı masrafı ne kadardır?

mustafa58

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Selam hepinize sabrı bol gönlü güzel kardeşlerim.. Ben ileri derece kifoskolyoz hastasıyım şu anda dayanılmayacak ağrılar yok şükür, hayatımı normale yakın bi şekilde devam ettirebiliyorum ancak son bir aydır bu forumda okuduklarım içimde küllenmiş olan tedavi edilebilme umudunu tekrar yeşertmeye başladı hocalar ve hastaneler hakkında yavaş yavaş bilgiler toplamaya başladım fakat gördüğüm kadarıyla kimse bu işin maliyetini yazmıyor. Kamu Hastanelerinde bu işin altından kalkabilcek işinin ehli hocalar var mı? ve operasyon kaça malolur (emekli sandığına tabiyim) ve özel hastanelerde kaça malolur?

bnde emelkli sandığıdna bağlıyım skoloyzun derecesine bağlı amaliyt üvretleri Nurullah ermiş baa 20 bin dedi. amabenim 100 derece eğirilim var ve sinir gerginliği sendromu var bnde

ayşe kardeşim özel hastanede mi devlette mi istediler bu rakamı ve ameliyat oldunuz mu?

mustafa58

maltepe üniv. Hastanesi özel sayılır. Amaliyt masrafı yatış msrafı hesi alınıyor . Ama çok mükemmel bi hastane çalışnları olsn doktorları olsn çok ilgili ben çok memnn kldm iyiki orda nurulah hocama amalt olmusum onnla brlkte çok güzel insanlar tanıdm .. Amalit snrası hemsiresnden hizmetlisine kadr beni iyi gören herks çok çok sevnmş sürkli yanıma ziyarete gelmsti . Hala görüstüğüm hemsire arkslarm var :))

Üst Alt