Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoskolyoz ameliyatı sonrası engelli oranı ne alabilirim?

OmurilikSomunu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selamlar herkese acil şifalar :)
Bi 10 gün önce 95 derece ile kifoskolyoz ameliyatı oldum boydan boya platinlediler beni 28 platin 2 rot daha çok taze olduğu için hareket kısıtlılığımı kestiremiyorum belden aşşağıdan sadece 3 disk serbest.Aynı zamanda tüp mide ameliyatı geçirdim,ekgde çıkan bi ritim bozukluğum var ve de bipolarım sizce engelli oranım 40'ı geçer mi e kpssye girmek istiyorum özel sektör rahatsızlıklarımdan ötürü artık pek benlik değil.Diğer açtığım başlıklarıda takip edebilirsiniz Youtube videolarıyla kendim öğrendikçe sizleride bilgilendirmeye çalışacağım.Allah herkese şifa versin 🌿

Merhaba, ben de omurga eğriliğinden dolayı ameliyat oldum. Ayrıyeten senin gibi iki uçlu duygu durum bozukluğum mevcut. Bunlara ilaveten işitme kaybım da var. Ben sadece KBB ve ortopediden rapor aldım, özel sektörde sıkıntı olabilir diye diğer rahatsızlığım için başvurmadım. Omurga eğriliği ve hareket kısıtlılığı sonucu %30 oran verdiler. Psikiyatri'den ise tedaviyle kısmen düzelen ibaresiyle %40 oran alırsın diye düşünüyorum. Zaten EKPSS'ye girmek için %40 yeterli. Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Üst Alt