Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoskolyoz ameliyatından sonra çarpmalara karşı çok korkar oldum..?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bn 12 yaşımdayım we doğuşatan kifoskolyozum ameliatım başarılı geçti ağrımda fazla olmadı ama okulda çook korkuyorum ameliat zorlu bi dönem ailem korun ama fazla korkma dio :( :confused: bikere çarptı acımadı ama şoka girmiş gibi ağladım bnim erkek olduğum için atlatmam gerekir ama zor bunu yaşayan mı bilir yoksa bn anormal miyim? :( :(

geçmiş olsun sana öncelikle yaşın gereği zor bir durum verdiğin tepkiler normal bence bende çok amelyat oldum küçük yaşlarda ve inan insan birdaha olacaak birşey olacak diye çok korkuyor bence sen normalsin olabildiğince dikkat et ama hayattanda kopma sıyırma kendini yaşının gereksinimlerini yaşamaya çalış

korkmanın hiç bir şeye faydası yokki yaşamak zorundaysan yaşayacaksın hepsi bu

saolun arkadaşlar hastanede kafayı sıyırcaktım 21 gün kaldım grip oldum için ameliat olamadım ameliattan sonrada korse bekledim tam sıyırıyodum dr çıkarttı :D

geçmiş olsun küçük kardeşimiz.zamanla alışırsın.beyninden bir yerim acıyacak düşüncesini atman lazım.acımasa bile acıyormuş gibi hissedersin.zamanla atlatırsın emin ol.

Güzel kardeşim, öncelikler geçmişler olsun inşallah... Korkunun hiçbirşeye faydası yoktur. Kendi korkularını aşmalısın öncelikle. Kötü düşünceleri çıkar aklından...
Kolay gelsin...

Herşeyden evvel geçmiş olsun kardeşim, korkmana gerek yoktur. Hayatta her zaman kendine güven, cesaretli ol, azimle bir çok sorunu çok daha kolay aşacaksın. Bu konularda hiç bir zaman karamsar olmamalısın. Zira karamsarlığın korkmanın hiç kimseye bir yarar getirmeyeceği aşikardır. Hani atalarımız ne demişler. "Korkunun ecele bir faydası yoktur." Bundan dolayı hayattan dimdik durman en güzeli olacaktır.

dün film çekilip bugün kontrole gittim we fimdeki widalarda 4 tanesi eğimliydi önce korktum herşey yeniden mi olcak die :( ama dr gittimizde filmlerin çok iyi dikişlerin kapanmış we yanlarına az az yapışkanlar çıksın die kese yap bile dedi yani boşuna tırsmışım :D

ya ben okulda bütün arkadaslarıma söyledim cok korkman gerekmez ama korunmaya calıs carpmalara karsı ben 3 kere falan düstüm ameliyattan sonra büyük düsüslerdi bunlar ama hemen paronaya yapmaya gerek yok bikac gün argıyo sonra geciyo

bnde ama izmirde sabuncu belşnden geçerken olmadı dershanede otururken çarptılar insanlar (size demiyorum) yaşamadan anlamıolar dersane öğretmenlerim uyardı dedi ama dersanede top oynuyolar okul arkilerim çok saolsunlar herşeyimi yapıolar hatta çanta için kawga ediolar :D:D dr. 2 sene sonra herşeyi yapabilirsin dedi yhani 2 sene bişey yok futbol bile :mad::( olsun sağlık ve vatan söz konusu oldumu gerisi tefekkürdür (yanlış yazmış olabilirim)eğer sağlığım için yapılmıcaksa yapmam inşallah çektiğim sıkıntalara değecektir

Üst Alt