Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoskolyoz hastalığım var. Gündelik yaşamda nelere dikkat etmem gerek?

nurse1988

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
0
Arkadaşalr ben kifoskolyoz hastalıgım var ben uzun süre ayakta duramıyorum hemen halsiz düşüyourm..ve sırtımda müthiş bir ağrı oluyor nefes darlıgıda var.

Bazende ayaklarımda aşırı yorgunluktan takatim kalmıyor kuyruk kemigimde ise bir ağrı var dokundugumda acıyor nede uzun süre oturabiliyorum

maraş dondurma işini bilirsiniz dondurma satıyorum ama dondurma devamlı eğilip kalkıyorsun ve baya bir güç safrediyorsun dondurmanın setrtliğinden dolayı bu kifoskolyoza zararlımıdır

Yaşınız kaç ? Skolyoz dereceniz kaç ? bilemiyorum ama şikayetleriniz öyle küçümsenecek kadar az değil muhakkak bir doktora görünmelisiniz. Mesela %40 ve sonrası dereceler için cerrahi müdahale önerilir.

Skolyoz hafife alınmayacak kadar ciddi ve ilerleme kaydeden bir rahatsızlıktır. Ne kadar erken önlem alınırsa, o kadar iyidir.

Üst Alt