Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoskolyoz için Ünsal Domaniç'e muayene olan var mı?

***Neri***

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Ünsan Bey den randevu aldım acaba aramızda kendisine muayene olan arkadaşlarımız var mıdır? Muayene tetkikler vs bahsederseniz sevinirim

Yardımlarınızı rica ederim.

KesinlikLe doğru adamı bulmuşsun o adam bir mucize.. AciL ŞifaLar Diliyorum...

peki siz ünsal beye mi gittiniz hangi aşamalardan gectiniz anlatabilir misiniz?

Önce muhayene edildim ardından boyundan kalçaya kadar alçıya alındım 9 ay bu şekilde kaldım ardından alçı çıkarıldı 8 9 saatlik bir sırt ameliyatı geçirdim yatağa yarım alçı kaplumbağa kabuğu şeklinde içinde pamuk olan bir yere yatırıldım kabukla birlikte çevrilip pansuman edildim aayağa kalktığımda gözlerine iananmadım nerdeyse düzelmiştim ama ilk 3 ay hastanede yattım ve tek bir acı ağrı duymamıştım.. ama yaş ileledikçe bu ameliyatlar rsik taşır 17 yaşımda olmuştum doktor bana geç kaldın ama elimden geleni yapacağım dedi ne kadar erken gidersen kemikle ameliyat için müsait oluyor.. genede git görüş belki farklı bir yöntem uygular sana şimdi teknikler çok değişti...bir ekleme daha ameliyattan sonra tekrar 9 ay alçıda yattım ilk alçıdaki gibi...

sizin zamanınızla suanki zamanda teknoloji bi hayli ilerlemiştir die düşünüyorum sadece sıttanmı oldunuz derecesii kaçtı

TeK_SEBeBiMSiN;

siz çapadan mı randevu aldınız yoksa ünsal bey'in özel muayenehanesinden mi?

bende ameliyat oldum. samatya hastanesi dr. mustafa caniklioğlu o da iyi bir dr tavsiye ederim. ben yaklaşık 12 sene önce oldum. zor ve riskli bir ameliyat. ama şimdi teknoloji ile daha farklı olur.

merhaba ben melis burayı yeni buldum skolyoz olduğunu bne lk annem anladı bn afyonluyum ilk özel bi hastaneye gittik afyonda orada alçıyla bir korse yaptıla ve sürekli yüzmem gerektiğini söylediler . bu korse 1 ay geçti hiç etkisini görmedim hatta 20 dereceyken 30 35 olmuş bizde istanbula geldik ünsal domaniçe muayene oıldum 45 derece olduğunu söyledi ve acilen ameliyat dedi
sonra kocaeline ahmet sarlak' a gittik oda ünsal domaniç yaslı bunak biri oolduğunu söyledi ve herkezi para tuzaqına aldığını söyledi bizde nişantasına formed diye bir merkez bulduk ve korse yaptırdık doktorumun adı hürriyet korsem fransada bir merkezden geldi hala kullanıyorum yaklasık 6 aydır fln 45 dereceden 28 dereceye düştü iyiki amneliyat olmamışım mutluyum ama korseden nefret ediyorum senin de ameliyat olmanı istemem :D

alakası yok 87 yılında 9 saatlik bir ameliyatla o adam beni dümdüz etti kim dediyse paracı yada yaşlı bunak kabul etmiyorum adam bu işin ustası kesinlikle tavsiye ederim nir çok insanı düzelltiğini omurgalarını düzelttiğini gördüm tavsiyemdir bu adam bu işi biliyor bu işin ehli.... ameliyattan çıkar çımaz hemen yanınıza gelir ameliyat elbisesiyle siz narkozluyken sizinle ilgilenir kesinlikle tavsiyemdir sizinle arkadaş gibi olur alır sizi karşınıza sohpet eder motive eder konuşkan sevimli biri ....

[Akdeniz]

özel muayenehanesı var benım amelyatımı capa tıp fakultesı de yapmıstı dıledıgın soruyu sorabılırsın samımıyetle cevaplamak ısterım

Ünsal beyin muayenehanesi nerde acaba
gerçi benim biraz riskli derecem yüksek olduğu için

Üst Alt