Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoskolyozun evliliğe etkileri nelerdir?

• Konbuyu başlatan M.F.
  • Başlangıç tarihi
M

M.F.

Kifoskolyoz olan ve evli olanların evlilik ve doğum hakkında düşünceleri aydınlatırsanız sevinirim

arkadaşım bu konu hakkında geçen hafta bir başlık açtım ben oku onu istersn :)

yok değil :) bende kifoskolyozum zaten :D orda hem kifolar hem skolyozlular var bi bak istersen :)

merak ettiğim kifoskolyoz olan bir bayanın doğum yapmasında bir problem oluyomu

yaw arkadaşım bende sana anlatmaya çalışıyorum.kifoskolyozluda var skolyozluda var onun içinde yazanlarda.... bi oku Allah Allah yaw... sana yardım etmeye çalışıyorum tersleme hemen

eee yani mustican ilgilendirmemesi normal:DDDkifoskolyoz olupta platin taktıran arkadaşlarımız varmı? Bende kifoskolyozum beni en cok rahatsız eden belimdeki boşluk oraya birşey yapılabilir mi acaba?

bende var platin toplamda 17 olması lazım :D vida platin çubuklar falan :D ewet benide o boşluk uyus ediyo :D kilo aldıkça kapanır dedi dr ama kilo alınca göbek çıkıyo o kısmın dolduğu falan olmuyo :D annem doldu diyo ama bilmiyorum belkide bana moral olsun diye öylede diyiyor olabilir :D

yok kıs dolcak gibi değil orası valla ben eğer mümkünatı varsa eğer protez istiyom acaba böle bişi varmı

hahaha sende benim akıldansın bende estetikle oraya yağ yada silikon takviyesi yapılıyorsa yaptırmayı geçiriyorum aklımdan :D

Üst Alt