Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz ameliyatı için İstanbul veya Ankara'da hangi doktorları önerirsiniz?

abdulkadir58

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
oncelıkle herkeze merhaba ben 18 yasındayım sıvasta oturuyorum bundan 5-6 yıl once doktora gıttıgımde 80 derece kıfozum oldugunu soyledıler doktorum gündüz tezeren idi ancak kucuk oldugum ıcın tedırgındım amelıyat olmadım..18 yasıma geldıgımde tekrar muayene oldum rontgenler mrlar derken 80 derecede kaldıgını soyledıler amelıyat olmam gerekıyormus ancak sıvasta pek guvenemedım ve vazgectım okudugum konuların cogunda ankara hacettepe ve ıstanbuldakı doktorlar gecıyordu bana ankara veya ıstanbulda onerebılecegınız doktorlar varsa bı yardımcı olurmusnuz ? Bu Arada DevLet hastaneleri olursa cok memnun olurum

devlet hastanesi istiyorsan benim araştırdığım kadarıyla Sakarya araştırma hast.de Kamil çağrı köse var. ameliyatları ücretsiz vs. yaptığını okudum... Onunla görüş derim. ben kendisine msj attım durumumu anlattım geri döndü sağ olsun bayramdan sonra gidip muayene olacağım...Allah şifalar versin

cok tesekkur ederım kendısıyle ırtıbata gececem ıns sızlerede allah sıfa versın..

Üst Alt