Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz ameliyatı için Kocaeli'de bildiğiniz doktor var mı?

ugurduzgun

Yasaklı Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba öncelikle ALLAH'ım herkese acil şifalar versin..
ben gebzede yaşıyorum 30 yaşında evli iki çocuk babasıyım.13 yıldır kifoz rahatsızlığım var bu rahatsızlığım gün geçtikçe dahada ağırlaşıyor.şuanki kafam olsa annemin dikdur oğlum sözüne uymak isterdim ama artık çok geç :( maddi sıkıntılardan dolayı kifoz için muayene olmadım şuanda olmayı çok istiyorum.fakat kafama bazı şeyler takılıyo yani felç kalırmıyım acaba? endişesi içerisinde psikolojim bozuldu diyebilirim.malum bakmakta yükümlü olduğum bir ailem var felç olma gibi durum olursa onlara nasıl bakarım nasıl çalışırım diye düşünüp duruyorum.Arkadaşlar dostlar sizden istediğim biraz moral kifoz ameliyatı olan arkadaşlarımız var formlarda okuyor takip ediyorum bir çoğu ameliyattan memnun görünüyor. birde kifoz ameliyatı olan arkadaşlarda ameliyat öncesi ve sonrası resimleri varsa görebilirmiyiz,

şimdiden ALLAH'ım herkese acil şifalar versin.geçmiş olsun.
saygılarımla...

Sakarya da kamil çağrı köse var. Benimde ağustos ayında randevum var o doktorda. O doktora bir görünmeni tavsiye ederim.

temmuzun 11 inde perşembe günü sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde görev yapan DR.KAMİL ÇAĞRI KÖSE için randevu aldım.muayene olmaya gidiyorum arkadaşlar paylaşımınız için ayrıca sizlerede teşekkür ederim.sizede geçmiş olsun saygılarımla,iyi günler

Yazımda yazım hatası oldu. Ben o doktora muayene oldum. Ameliyat tarihim var ağustos ayında. Çok memnun kalacaksınız size risklerini falan bire bir anlatacaktır.

beni o kadar motive ettinizki çok teşekkür ederim.sizede çok geçmiş olsun inşallah ameliyatınız başarılı geçer sağ sağlim ayağa kalkarsınız.birde muayene olduktan kaç ay sonraya ameliyat tarihi verdi size?

Şubat ayında muayene oldum. Ağustos ayında ameliyat tarihim var.

yani 6 ay sonraya alemiyat tarihi verilmiş ben temmuzda muayene olursam ocakta olabilirmiyim acaba

marmara üniversitesinde murat bezer var. hastane pendikte.

uğur kardeşim ben kütahyadan yazıyorum. Benimde oğlum rahatsız. Kamilçağrı kösenin hastası. İnanı çok memnun kalacağınız bir doktor. inşalla şifa için rabbim onu nasip eder size. Allah sanki Şafi ismini o doktorda tecelli ettirmiş. ihmal etmeyin uzak sayılmaz. Bak biz kütahyadan kalkıp geliyoruz. En son 26 haziranda oradaydık.

teşekkür ederim oğlunuzada çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin. evet bende internetten çok araştırdım ve ve doktorumun kamil çağrı köse olacağına karar verdim herkes çağrı beyin çok iyi bir doktor olduğunu söylüyor. hatta kendisine msj yazdım msjma cvp verdi. facebook dan damsjlaştık ALLAH izin verirse haftayaperşembe günü çağrı bey,in yanındayım. sizin oğlunuz kaç yaşında ve rahatsızlığı kifozmu ? ameliyat oldumu olacakmı ? saygılarımla

ugurduzgun;

Büyük ihtimal diyelim ameliyat tarihini hastane kendisi belirliyormuş. Kamil bey bire bir hastası ile ilgilenen bir doktor. benim arkadaşım ona ameliyat oldu bana tavsiyesi kamil beye güvenebilirsin çok başarılı geçti ameliyatım dedi. ben kahramanmaraş tan kalkıp gitmiştim ona ve iyiki gitmişim.

sizi çok iyi anlıyorum. inşallah bende bir an önce kurtulurum bu rahatsızlıktan çünkü yıllardır çekiyorum işim gereği dik durmaya çalışıyorum ama bir yere kadar sonrası nefes almakta zorlanıyorum. dr.kamil çağrı köse yi bir çok yerde araştırdım ve kararımı verdim ALLAH'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin.cümlemize geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, bu arada ÖMÜR çok teşekkür ederim beni aydınlattığın için...

merhaba oğlunuza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletin.ALLAH acil şifalar versin cümlemize. bende kifoz hastasıyım (kamburluk) artık gün geçtikçe ilerliyor ve bana çok rahatsızlık veriyor. denize girmeyi çok istiyorum fakat sırtımdaki çıkıntıdan dolayı utancımdan giremiyorum gibi birşeyler işte. ama bunada çok şükür elim ayağım tutuyor ve ailem geleceğim için çalışıyorum. haftaya perşembe günü DR.KAMİL ÇAĞRI KÖSE bey'e muayene için sıra aldım hayırlısı bakalım ameliyat derse şayet hemen olmak istediğimi söyleyeceğim çünkü dik durdukça nefesim daralıyor,kendimi bıraktığımda ise çevremdeki kişiler kamburun çıkmış dik dur diyorlar tabi buda beni üzüyo. ALLAH'ım herşeyin hayırlısını versin.

Rabbim acil şifalar versin inşallah. Doktorunuzdan Allahın izniyle memnun kalacaksınız.

AMİN. ALLAH razı olsun inşallah doktorum araştırdığım kadarıyla çok iyi bir doktor olduğuna inanıyorum.inşallah sağ sağlim ameliyat başarılı geçer ve sağlığıma kavuşurum..iyi günler çok geçmiş olsun sizlerede...

ugur bey oncelikle gecmiş olsun bende kızımı ayın 4 unde ameliyat yaptırdım hem skolyoz hem kifoz şu anda cok memnunuz bizde cok korkuyoduk ama korktugumuz kadar olmadı kendinizi once allaha sonra cagrı hocaya teslim edin allahın izniyle kurtulursunuz dogru doktoru bulmussunuzgercekten mukemmel bir insan

ben cok araştırdım izmirde emin alıcı gec bursada ufuk aydınlı istanbulda azmi hamzaoglu cagrı beyi ameliyat olan birisi önerdi ben anlattıgında cok abartıyosun dedim fakat gidip gördugumde dogru oldugunu anladım dogru yoldasın allah şifa versin

Üst Alt