Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kifoz ameliyatı olalı 3 ay oldu. Boyun ağrılarım geçmiyor. Sebebi ne olabilir?
S&S;
ne ameliyati oldunuz derken kifoz oldum yazdım konu başlığındada .
armani;
15 sene kifoz lu olarak yaşadığım için kas yapısı düzelmiş bu nedenle bu ağrılar olucakmıs ama işime başlayamıyorum rapor alıyorum ondada sıkıntı yaratıyorlar artık rapor veremeyiz die .. 10 dk ayakta durayim ağrım oluyor hemen yatmam gerekiyor yoksa geçmiyor..
arkadasım bende amelıyat oldum 90 derece kıfoz vardı bendede hemen hemen 4 ay oldu banada ama allaha sukur oyle boyun agrım fılan yok suan korseyıde cıkarttım gayet rahatım eskısınden daha ıyıyım hatta
Uğur Doğan öncelikle çok geçmiş olsun. % skolyozum var ve kifozum da var. Çok üzülüyorum moralim bozuluyor. ALLAH'a dua etmekten başka çarem yok. Maddi durumumuz çok iyi değil. Yüzmeye gitmeye başladım 1 güncük gidebildim gidince üşüyorum tir tir titriyorum. Korkuyorum yaşamaktan bile korkar oldum. ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bana önerilerin tavsiyelerin nelerdir? Fizik tedavi egzersizlerimin faydası olur mu bilmiyorum. Korsem de acı veriyor. Nefes darlığı çok zor oluyor.