Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz ameliyatı olalı 3 ay oldu. Boyun ağrılarım geçmiyor. Sebebi ne olabilir?

ugurdogan

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Ameliyat olalı 3 ay oldu ama bitmek bilmeyen bir boyun ağrım var bunu yaşayan şahit olan varmı merak ediyorum .

Ne ameliyatı oldunuz?
Ben kalp ameliyatı oldum, bir ay kadar sürdü ama şimdi iyim.

normal değil gibi doktorunuza danıştınız mı ?

S&S;
ne ameliyati oldunuz derken :) kifoz oldum yazdım konu başlığındada .

armani;
15 sene kifoz lu olarak yaşadığım için kas yapısı düzelmiş bu nedenle bu ağrılar olucakmıs ama işime başlayamıyorum rapor alıyorum ondada sıkıntı yaratıyorlar artık rapor veremeyiz die .. 10 dk ayakta durayim ağrım oluyor hemen yatmam gerekiyor yoksa geçmiyor..

arkadasım bende amelıyat oldum 90 derece kıfoz vardı bendede hemen hemen 4 ay oldu banada ama allaha sukur oyle boyun agrım fılan yok suan korseyıde cıkarttım gayet rahatım eskısınden daha ıyıyım hatta :D

ağrı olduğu için mi ameliyat oldunuz? yoksa başka bir sebep mi vardı? bende de skolyoz rahatsızlığı var ancak hiç ameliyatı düşünmedim açıkçası

srhtslymn;

Ameliyattan sonra ağrım olmustuda 21 gunluk fizik tedaviden sonra atlattım şükür şuan 20 gundur iş başı yaptım calısıyorum :)

ugurdogan;

Uğur Doğan öncelikle çok geçmiş olsun. % skolyozum var ve kifozum da var. Çok üzülüyorum moralim bozuluyor. ALLAH'a dua etmekten başka çarem yok. Maddi durumumuz çok iyi değil. Yüzmeye gitmeye başladım 1 güncük gidebildim gidince üşüyorum tir tir titriyorum. Korkuyorum yaşamaktan bile korkar oldum. :( ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bana önerilerin tavsiyelerin nelerdir? Fizik tedavi egzersizlerimin faydası olur mu bilmiyorum. Korsem de acı veriyor. Nefes darlığı çok zor oluyor.

Üst Alt