Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz ameliyatı oldum. Ayrıca bir çok küçük rahatsızlılığım var. Rapor alabilir miyim

jamalsoft

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.

Kifoz ameliyatı oldum 26 adet vida var.
Doğuşsal kalça çıkığı ameliyatım var.
Bel fıtığı(protrüzyon) ve bel düzleşmesi var.
Ayrıca boyun fıtığı(bulging) ve boyun düzleşmesi var.
Nöropatik ağrılar için ilaç raporum var v
Huzursuz bacak sendromu için de ayrıca bir ilaç kullanıyorum.
Beyincik sarkmasından ameliyat oldum.
Kalçamda küçük bir eklem daralması var.
Sol bacağımda 1 cm uzunluk var ve bu uzunluktan dolayı sol femurda kemik erimesi var.
Sol iliopsoas kasında atrofi var.
Ve de son olarak kafamda saçlı deride seboreik dermatit var. 6 aylık periyotlarla kemik ölçümü yaptırdım ve sonucunda osteoporoz başlangıcı yazıyor ancak endolrin hekimi kalsiyum ve bazı kan testleri yaptı kemik erimen yok dedi. Ölçümü yapan fizik tedavi doktoru da dexa ölçümüne göre var diyor.

%40 oran çıkar mı acaba? Ona göre uğraşacağım çıkmayacaksa hastanelerde sağlık kurullarında sürünmek istemiyorum

Ben de skolyoz ameliyatı olmuştum. FTR'den %30, KBB'den %18 aldım. %43 sürekli engelli raporum var. Ben alabileceğine inanıyorum şahsen.

Ben nöropatik ağrılar sebebi ile raporlu ilaç kullanıyorum. Huzursuz bacak sendromu için de başka bir ilaç kullanıyorum. Emg aonucumda nörolojik hiç bir kayıp yok ama bu teşhis ve tanı ile ilaçlar kullanıyorum. Heyetteki Doktora huzursuz bacak sendromu ve nöropatik ağrılar için ilaç kullandığımı beyan etmem oran almak için yeterli olmuyor mu? Bende bu hastalık yoksa bu tanıyı koyan doktor bu ilaçları vermişse ve bu ilaçları kullanıyorsam yeterli olmuyor mu? Ben 30 oranda kalıyorum.bu nöropatik ağrılar ve huzursuz bacak sendromu için kullandığım ilaçların dökümünü aldım ki 40 a tamamlarım diye düşünüyordum. Şimdi gerçekten oran vermeyecekler mi?

Huzursuz bacak sendromu teşhisini nasıl koydular benimde sürekli bacaklarim agriyor özellikle geceleri internetten baktım huzursuz bacak sendromuna benziyor sizinki nasıldı ben ayni zamanda MS+FMF(Akdenizde Ateşi)hastasiyim

Üst Alt