Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz ameliyatı oldum. Basketbol oynamak, spor yapmak istiyorum. Bir sorun olur mu?

alihan33

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar benim ismim Alihan 18 yaşındayım.

Ben 5 yıl önce 13 yaşındayken Kifoz ameliyatı oldum. Baya kötü eğiklik 80 dereceydi. Ama çok şükür düzeldii.

Ben ameliyatı Devlet hastanesinde oldum. Ameliyatı olduktan sonra bana her 6 ayda bi kontrole gelmem söylendi. Ben her 6 ayda bi kontorle gittim. Ama her gittiğimde aynı şeyler söyleniyordu. Film çektir getir. Dikkatli yat dikkatli kalk dik dur başını öne eğme bu gibi sözleri her 6 ay da bi duyuyodum.
Ve bunaldım artık her 6 ayda bi aynı sözleri söyleyen bi hastane doktorlarından bıktım. 5 yıl geçmiş ve bana hala aynı şeyler söyleniyor.

Benim istediğim Basketbol oynamak spor yapmak Kas geliştirmek. Ama bunlarla ilgili bana doktor hiç bişey söylemiyor. 6 Ay sonra gel bakarız diyolar. Bende size sormak istedim. Sizce Spor yapmam mantıklı olurmu yoksa başka bi doktora gitsem dahamı iyi olur ?

Spor yapabilirsin vücud ç alışabilirsin vücudunu tanırsın çok ağırlık kaldırma yavaş yavaş yap sporunu zorlama sakin ağırlıklarla basket maçı da yapma ama kendin oyna münakaşalardan sakin tanıdığın insanlarla yavaş yavaş oynaya bilirsin geçmiş olsun

Üst Alt