Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz ameliyatı olmak istiyorum. Birkaç tedirginliğim var, sorularım var?

degisikadam

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben ankaradayım sırtımdaki eğriliği spor salonunda farkettim ve ataturk hastanesine gittim muayene oldum bana scheuermann kifozu oldugumu fakat ameliyata şimdilik gerek olmadıgını soyledi 2 kemikte kamalaşma var falan filan dedi fakat ben uzun süre ayakta durudğumda sırtım ağrıyor bu durumdan rahatsızım ve görünüşündende hiç menmun değilim aşırı bir özgüven eksikliği yapıyor ve psikolojim sürekli bozuk derecesini falan soylemedi doktor ama ben biliyorum ki ileride daha beter olucak zaten psikolojik olarakta çöktüm kafama koydum ameliyat olmak istiyorum riskinden falan hiçbirşeyinden 1 gram korkum yok fakat merak ettiğim birkaç şey var

ben fitness yapıyorum ameliyat oldugum zaman omur boyu vücut geliştrme sporu yapamayacak mıyım ömür boyu agırlık kaldıramayacak mıyım yoksa belirli bir süre sonra istediğim gibi ağırlık kaldırıp istediğim ağır sporu ypıp kafama göre kıvrılıp bükülüp eğilebilecek atlayıp hoplayabilecek miyim eğer ki yapabileceksem ne zaman yapabileceğim ? daha önce ameliyat olupta aradan zaman geçen var mı deneyimlerini paylaşabilir mi yada şu anda ameliyat olmuş olup ağır bir spor yapan

ve önemli bir sorum daha olacak ben şu anda açıköğretim öğrencisiyim askerliğim bir süre tecilli ben kifoz ameliyatı olmuş olsam beni askere almazlar mı yoksa bir süre sonra yani tecilim 4 yıl sonra bitecek bu süreden sonra askere gidebilir miyim ? alırlar mı askerliği yapıp gelip ameliyat olayım diyorum ama geciktirmek istemiyorum daha taze iken bir an önce hallolsun istiyorum

son olarakta ankarada devlet hastanelerinden birinde çok masraflı olmaksızın ameliyat olabileceğim güzel bir hastane yada doktor var mı arkadaşlar ameliyat sırası ne kadar zamanda hangi hastanede geliyor mesela maddi durum olacak ailecek iyi değiliz ay sonunu zor getiren bir aileyiz osebepten dolayı özel hastaneye gidip ameliyat olmam şimdilik imkansız gibi :(

yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım

Üst Alt