Selocan98
geçmiş olsun bende kifozdan ameliyat olmuştum yedi yıl önce
kifozdan kardeşim doktor dan doktora değişiyor desem bel ki inanmazsın
normal de kitap aynı, kitapta yazan oranlar aynı ama 3 doktora göründüm 3 doktor da tamamen farklı oranlar verdi
ilk görüştüğüm doktor yüzde 12 verdi
sonraki doktor yüzde 6 verdi
en son bir doktora gittim, saolsun çok iyi biriydi diğerleri hiç beni bile dinlemedi
bu son gittiğim doktor sırf kifoz için yüzde 35 verdi
ama ben anlamadım valla nasıl oluyor da doktordan doktora değişiyor, yani bana saçma geldi aklım almıyor
solunum problemin var mı ?
yani nefesin kesiliyorsa oradan da yüzde 20 alırsın
ama hayır benim nefes alış verişim de sıkıntı yok dersen oradan da alamazsın, testi var zaten ben üfledim adam dedi kalk sapa sağlamsın
kalça çıkığı için 2006 yılından önce yüzde 45 rapor alan binlerce hasta vardı ama 2006 yılından sonra yapılan rapor oran güncellemeleri
forumlara bakabilirsin yüzde 10 ile yüzde 15 e düştüğünü yazıyorlar
hatta zamanında yüzde 45 raporu olanlar vergi indirimi için başvurduklarında dahi oranlarının düştüklerini mağdur olduklarını yazmışlar
yani demem o ki; git bir devlet hastanesine tetkiklerin yaptır, çok çok geçmiş olsun
Skolyoz23
bu arada belirtmeyi unutmuşum kardeşim, eğer ortopedi sana güzel bir oran vermezse kifoz için hemen gidiyorsun beyin cerrahi bölümüne
ortapedi bölümü benimle ilgilenmedi, kifoz ameliyatı oldum ve sırtımda şu kadar vidam var diyorsun
doktarlar vidalara bakıyorlar her vida için oran veriyorlar
ortapedi vermese bile beyin cerrahi en az yüzde 20 veriyor kardeşim
güzel haberlerin bekliyoruz
en azından özel sektör bile olsa engelli statüsünde çalışır bir nebze de olsa kimse sana karışmamış olur