Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz dereceme göre sizce ameliyat önerilir mi?

colaslani

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selamlar
skolyoz grafisi cektirdim doktora 2 hafta sonra muayene olacagim filme baktigimda bisey anlayamadim
skolyozum az gibi kifoz daha fazla gorunuyor fakat tam derecesini anlayamadim sizce ameliyat sinirinda mi?
3pr6Bp.jpg
[/url][/IMG]
QpDLXg.jpg
[/url][/IMG]

6 yıllık skolyoz geçmişim ve 44 derecelik deneyimime dayanarak skolyozunun derecesi 10-20 derece arasında. doktorlar bilgisayardan programlar ile net ölçerler ancak benim gördüğüm bu. yaşın eğer 18 den fazla ise kesinlikle ameliyat önermezler. yaşın 18 den az ise 6 aylık takip ve korse önerirler. Kifoz hakkında bilgim yok ancak röntgene bakılırsa senin kifozun dışardan normal gözle bakılınca net olarak belli oluyor. ancak skolyozun kıyafetin üzerinde iken belli olmayacağını düşünüyorum. bu derecede skolyozun sana sakıncası olmaz.

İstanbul ümraniye araştırma hastanesinde Necdet hoca var başhekim sanırım oldu şu an ben onda ameliyat oldum inşallah sana da yardımcı olur kardeşim gidersen görürsün harika biridir

gidersen bana özelden yaz ki kardeşim nasıl randevu alıp gideceğini tarif edeyim tamamen ücretsiz bir kuruş paran gitmez direk odasına gideceksin hocam

Üst Alt