Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz hastasıyım. Hangi doktora ameliyat olmalıyım?

ebraydn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, 22 yaşındayım aynı zamanda omurilik felçliyim ve yürüyemiyorum. Daha önce 2 kere ameliyat oldum ama pek başarılı geçmedi ve belimdeki kamburluğu düzeltemediler. 18 yaşında tekrar olursun sonra ilerlemez demişlerdi.. Artık ameliyat olmak istiyorum fakat özele yetecek maddi gücüm yok :( Devlet hastanesinde önerebileceğiniz iyi bi doktor var mıdır? Varsa paylaşır mısınız :)

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun . Marmara Üniversitesi Hastanesinde Kamil Çağrı Köse var . Alanında çok iyi bir doktordur . Ancak ameliyat sıraları çok uzun . Ama durumunu açıklarsan yardımcı olabileceğini düşünüyorum . Kifoz ameliyatı olmuş biri olarak geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum . Allah yardımcın olsun .

Çok teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsun...

Ben ameliyat olalı 3 gün oldu, skolyozdan oldum cok devlet hastanesi cok özel hastane dolaştım size kesinlikle Maltepe Üniversitesi Hastanesi Yar.Doç.Dr. Nurullah Ermiş'i öneriyorum, mükemmel bir doktor, şimdi ağrılarım yok denecek kadar az...
Maltepe üniversitesi özel bir hastane ancak sgk anlaşması mevcut ve diğer özel hastaneler gibi fiyatlarda çok yüksek değil isterseniz bir bakin derim ben..

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Mustafa Erkan İnanmaz var. Kamil Çağrı Köse ile aynı ekipte çalışıyorlardı. Çağrı Bey Marmara'ya geçti. Hiçbir ücret ödemiyorsunuz. SGK karşılıyor hepsini. Öğrenci olduğum için de 10 gün içinde gün verdiler bana. Hastane şartları da çok iyi. Beklemek istemiyorsanız bir kontrole gidin derim. Allah şifa versin.

http://www.engelliler.biz/forum/sag...inda-85-derece-doc-mustafa-erkan-inanmaz.html

thebeatles
Sevgili the beatles Nurullah bey ve ameliyat ile ilgili görüşleriniz konusunda daha detay bilgi almak isterim.

Üst Alt