Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz için Ankara, Adana, Osmaniye'den önerebileceğiniz doktorlar var mı?

hayat-bumu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar 19 yasındayım kifozum var derecesini bilmiyorum bi kaç doktora gittim spor yapmamı yüzmemi önerdi ama egilince kifozum yumurta gibi oluyor her daim belimi kütletme ihtiyacı duyuyorum bana hangi doktoru önerebilirsiniz telefonla randövü alıp gidebilecegim adana osmaniye ankara bölgelerinde herkeze gçmiş olsun

Ankara Gazi universitesi Doc. Dr.Alpaslan Senkoylu

kifoz hastaları

selam arkadaşlar bendede kifoz var bir kaç hastaneye gittim ankara ibnisina adana algomet osmaniye yedi mart ama hiç bir doktordan istedigim cevabı alamadım kifoum gözle görülecek kadar belli yattıgımda omuzlar yere basmıyor sürekli ani hareketler kütletme tepelettirme ihtiyacı duyuyorum tüm omurgalarım batıyor sonunu hiç düşünmeden amaliyat olmak istiyorum lütfen bana gittigimde spor yap yüz vesayre bilindik şeyler degilde amaliyat tarihi verecek bir doktor önerebilirmisiniz..tüm kifoz skoyoz hastalarına acil şifalar diliyorumm..

Üst Alt