Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz nedeniyle 6 kez ameliyat oldum. Hangi oranda rapor verilir?

fuatin

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ben suherman kifozu hastasıyım 17yasından beri 6kez ameliyat oldum son ameliyatı gecen 11ci ayda oldum suan omurgada egilme ve pilatinler vidalar var ilk ameliyatan sonra gırdim saglık kurulunca yuzde40 raporum var pilatinler cıktı ve vergi indirimi için basvurdum ve yüzde 33geldi şimdi suanda gene pilatin ve vidalar var ve calışıyorum gunum senem doldu ama vergi indiriminden yararlanamadım için emekli olamıyorum tekrar heyete girsem oran kac gelir yonetici kardeşim bılgin varsa cevap yazarsan sevinirim

Sizin yüzde kaç oran alabileceğinizi hareket kısıtlılığınız için yapılacak testler ve SFT testinizin sonucu belirler.. Net olarak yüzde x oran verilir diyemeyiz.. Kimisi % 32 almış, kimisi % 77 almış.. Kifozun, siz de yarattığı etkilere bağlı % 40 veya üzeri alıp alamayacağınız.. Denemekte fayda var. Rapor oranınıza itiraz edip tekrar deneyebilirsiniz..

Sonucu aldığınız zaman bizimle paylaşır mısınız?

vergi indirimi

aradaşlar ben suerman kifozu nedeniyle 6kez ameliyat oldum sırtım boydan boya harita gıbı ameliyat ızı ve platin vıda dolu neden boyle oran geliyor aanlamış degilim adamın bişeyi yok yuzde 50 geliyor pardon burası turkiye oldunu unutmuşum vergi indirimi ıçın 3kez başvurdum oran 30 33 en son 20 geldi ankaradan hastane kaç verdi bilmiyorum 18 yıl 4200 gunum var sgk giriş 1996

Kifoz ve skolyoz hastalarına verilecek özür oranları

arkadaşlar kifoz ve sıkolyoz hastalarının ozür oranları
1-Fonksiyon bozukluğu yapmayan 20
2-Ağır olup, solunum, dolaşım veya sinirsel bozukluklardan birini yapanlar 40
61-Kifo-skolyoz 30
Solunum fonksiyon bozukluğu yapan 45

oranlar sakatlık oranı cetveli'ne göre veriliyor. Bu cetvele göre % 40 ve üzeri oran verilmesi gerekiyorken verilmemişse, il sağlık müdürlüğüne gidip verilen düşük oranlı rapora itiraz etmelisiniz. Onlar sizi başka bir hastaneye sevk ederler...

İzmir - İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmir - İzmir Dr.Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmir - İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Arştırma Hastanesi
İzmir - İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi
İzmir - İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
İzmir - İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmir - İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmir - Aliağa Devlet Hastanesi
İzmir - Bayındır Devlet Hastanesi
İzmir - Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi
İzmir - Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi
İzmir - Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi
İzmir - Çeşme Alper Çizgekanat Devlet Hastanesi
İzmir - Foça Devlet Hastanesi
İzmir - Menemen Devlet Hastanesi
İzmir - Ödemiş Devlet Hastanesi
İzmir - Seferihisar Nejat Hepkon Devlet Hastanesi
İzmir - Tire Devlet Hastanesi
İzmir - Torbalı M. Enver Şenerdem Devlet Hastanesi
İzmir - Urla Devlet Hastanesi
İzmir - Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İzmir - Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İzmir - Güzelyalı Asker Hastanesi
İzmir - İzmir Asker Hastanesi

http://www.engelliler.biz/forum/sag...-yetkili-hastaneler-ve-hakem-hastaneleri.html

rapor

izmirde devlet hastanesinde saglık kurundan rapor alcam hangi hastane başvurayım yeşilyurtmu tepecik egitimhastanesimi bozyakamı sizce hangisi guzel ılgilenip raporu verir

Alsancak 1 günde rapor veriyor. Sabah başlayan 100 kişi kotalı heyet öğlen 12'de bitiyor. Öğleden sonra 15:00 gibi raporlar dağıtılıyor.

Çok fazla rahatsızlık varsa, o zaman Tepecik'e git. Ortalama 7/8 ayrı gün gidip, toplamda 20 gün kadar süren tepeden tırnağa incelemelerden sonra rapor veriyor.

alsancak hastanesi uste para vercek 100de 100 rapor vercek gene gitmem cunkü hiç ilgilenmiyorlar ve 3 aya 4 aya randevu veriyor

yüzde 55 rapor aldım yeni ankarada düşermi vergi indirimi için

Üst Alt