Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz nedeniyle omuzumda asimetri var..?

Rocky Balboa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar zamanında çok pc başında oturmaktan kifoz problemim var ve hep ayaklarımı solumdaki yatağa uzatarak sağ omzuma yüklenip otururdum pc koltuğunda, zamanla böyle otura otura omzum aşağıdaki resimdeki gibi oldu, sağ omzum sol omzuma göre biraz daha yukarıda :mad:, kifoz problemim var omzumun böyle olmasının sebebi kifozdanmı yoksa hem kifoz hemde skolyozmuyum ? ve evde ne tür egzersizler yapmalıyım veya yüzmeye gitsem zamanla omzum eski haline dönermi ?
D0dJS9tl.jpg

17pmt11l.jpg

En iyisi bir doktora git. Çok geç olmadan.

öncelikle geçmiş olsun ve acil şifalar dilerim rahatsızlığın nedenlerini belirtmiş olman bu hastalığa yakalanma riskleri olan bireylere ön bilgi olmuştur.benim kanatım en kısa zaman da omurga cerrahisi ile ilgili bir sağlık kuruluşuna gitmeniz öyle kulaktan dolma bilgilerle egzersiz hareketleri yapmanız sakıncalı olabilir gelişmelerden bizleri haberdar ederseniz seviniriz ben de rotoskolyoz rahatsızlığına yakalandım bilgi alışverişinde bulunabiliriz.

Kesinlikle bir Vertabre ile ilgilenen Ortopedi ve Travmatoloji uzmanına muayne olmalısınız. Geçmiş olsun.

Üst Alt