Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz ve skolyoz tedavisinde kullanılan Veptr tedavisi hakkında..?

yasin258

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kolay gelsin.İyi forumlar

Daha doğrusu kız kardeşim bulmuş dolaşırken.

Titanyum takıyor vücuda.

Hatta 2 - 3 resim paylaşalım deme ;)

veptr_modell.jpg
VEPTR.jpg

Kifoz ve skolyoz hastalığı ve genelde çocuklarda yani tam büyüme çağında olan çocuklara yapılıyor galiba.24 yaşındayım valla kimle görüşeceğimi de bilmiyorum.Eğer Türkiyede varsa böyle bir uygulama hemen yatarım hastaneye kesin biçin derim :)

yasin258;

Yasin öncelikle geçmiş olsun. Bu konuda bir bilgim yok inşALLAH bilgisi olanlar çıkar da yardımcı olurlar. % kaç skolyozun ? Benim %25 skolyozum var bir de kifozum var. Nefes darlığı yapıyor mu sana? Ya da ağrı cevap verir misin?

Şimdi şöyle söyleyeyim ben derecemi bilmiyorum ama doğuştan gelen bir hastalık hani ergenlik döneminde yada çocuk iken düşme/yanlış oturma gibi pozisyon deği.

%55 engelli raporum var belki orda yazıyordur.Kifoz ve skolyoz ayrımı nedir onu bile bilmiyorum.

Nefes darlığı gögüs kafesi dar olduğu için cigerler tam görevini yapmadığı için ve üstünede sigara içtiğimizden yapıyor tabi.Ama normalde de var zaten gögüs kafesi itibariyle .

Ağrı şöyle zincir kemiği dediğimiz omurilikten başlayıp kuyruk sokumuna kadar devam eden kemik çok fazla ayakta kalırsan yada ayakta iş yaparsan ağrı yapıyor.O yüzden iş bulamıyorum doğru düzgün.

Şimdilik bu kadar.99 da ben Tarık yazardan ameliyat olmuştum Ankara Çağ hastanesinde.

kas deformeleri ve duruş bozukluklarına bağlıda çıkar.bende 28 ınde sonra başladı 10 derece şimdilik....

Üst Alt