Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olanzapin ve klozapin
klozapin çok fena kilo aldırdı bana göbek önden gidiyor
yanlız ilaçın yanında alkol felan kullanırsanız o da yapabilir mesela kola gibi asitli içeçekler
Psikiyatri ilaçları ilk etapta kilo aldırıyor sonrası tamamen sizin beslenme alışkanlığınızı değiştirmenize bağlı ben ilaçlar kilo yapıyor kısmına inanmıyorum iştah artırıyor eyvallah ama kontrol edilebilir azıcık irade meselesi. Ama olanzapin denen ilaç için şunu söyleyebilirim uzak durun mümkünse kaçın
Rexapin nedeni ile 40 kilo aldım. Dr a şikayetimi söyledim ve değiştirdi. Bu sefer psikotik maniye girdim. Yine rexapin kullanıyorum. Bence dr u dinle. Bir bildiği vardır.
Kilo Adırmayan birtane kırmızı receteli ilac var
ben kullanıyorum ama devlet ödemiyor her ay 284TL veriyorum
ilacın adını söyluyemem cunku ilac ismi vermek ilac önermek yasak
devlet hastanesinde iyi bir pisikiyatri doktoru bulursanız oda cok zor
cunku hepsi ilac firmalarıyla anlaşmalı
encok hangi ilactan komisyon alacaksa size o ilacı yazıp sizi sepetliyolar
şansınız varsa iyi bir doktora denk gelirseniz durumunuzu ifade edin
anti depresanlar hic bir işe yaramıyor boşuna antidepresana para vermeyin sakın
doktordan kırmızı receteli size uygun bir ilac yazmasını isteyin
kırmızı receteli olmaya ilaclar hic bir işe yaramıyor
eger doktor kırmızı receteli ilac yazmıyorsa
sapacagın en guzel şey
bol bol su ic
asitli hic birsey icme
sıcak olarak icebileklerin
cay
kahve
kuşburnu
ihlamur
elma cayı
soguk olarak icebileceklerin
ayran
soda
soguk cay
sıkma elma suyu
sıkma greyfurt suyu
soguk kahve
iceceklerine seker koyma
Tatlandırıcı olarak stevia kullan
gunde 3 ögün birer yemek kaşıgı elma sirkesi icmek olucak
Bazı ilaçlar iştah açarken bazıları iştahı kapatabiliyor fakat bazı ilaçlar ise kişiye göre iştah açıp ya da kapatabiliyor. Bende iştah açan tek antidepresan rexapin oldu. Kilo alma konusunda şikâyetçiyseniz doktoronuza bu konuyu dile getirebilirsiniz ki böylece doktorunuz iştahı açmayacak muadili bir ilaç verebilir.
Psikiyatrik ilaçların hepsimi "iştah" açmaktadır ve aşırı derece kilo aldırmaktadır?
Psikiyatrik ilaçların hepsimi "İŞTAH" açmaktadır ve aşırı derece kilo aldırmaktadır?
OZAPRİN 10+10 MG
LUSTRAL 100 MG
ARİPA 15 MG
(97 civarı kilom)
("Ben buna benzer ilaçlar içiyorum" deyipte "ideal kilomdayım" diyen varmı aramızda, kilosu normal olan varmı)
Merhaba ben Trevicta 350mg 3 ayda bir iğne kullanıyorum 2 yıldır iştahım baya iyi kilo artışı da yapıyor ama bu hastalıktan tamamen kurtulma şansımız var mı acaba nereye kadar iğne vurulacağız bir bilgin var mı dostum doktoruma sordum bu hastalığa bir kere yakalandın mı böyle gider dedi ama bilmiyorum