Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kilo ve Bipolar Bozukluğu nedeniyle hangi oranda rapor verilir?

sercanarslan9

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak. 2006 yılından beri uyku ilacı ve sakinleştirici ilaç kullanıyorum bipolar bozukluğu var ayrıca yaklaşık 150 kiloyum ve 2013 yılında askerliğe gitmeden kilo sebebiyle muaf oldum sizce bana özürlü raporu verilebilirmi aydınlattığınız için şimdiden teşekkür ederim iyi günler dilerim.

sercanarslan9 bipolar bozukluklarda tedaviye verdiğin yanıt neticesinde oran alırsın.Tedaviyle kısmen düzelmen mevcutsa %40 verilmekte.Kilodan dolayı vücut-kitle endeksi hesaplanır.Boyunu yazmadığın için hangi sınıfa girdiğini kendin hesapla,bunun için googlede vki hesaplama siteleri var.Hesaplaman neticesinde vki 40 ve üzeri ise ciddi obeziteden %20 verilir,Şayet vki 50 ve üzeri çıkarsa o zaman morbit obeziteden %30 verilir.

Ansiyete ve Kilo Nedeniyle Rapor Alabilirmiyim ?

İyi akşamlar dilerim arkadaşlar

bende yaklasık 12 yıldır ansiyete bozukluğu var ve ayrıca aşırı derecede kiloluyum vki programından hesapladıgımda fazlalığım 43 çıkıyor
bu zamana kadar hiç bir yere engelli raporu için başvurmadım ayrıca askerliktende kilo nedeniyle 2013 yılında muaf oldum
şimdi ben engelli rapor alabilirmiyim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.

Aşırı Kilo ve Anksiyete Bozukluğu Nedeniyle Engelli Raporu Alabilrimiyim

İyi geceler arkadaşlar

ben 26 yaşındayım bu zamana kadar hiç bir yerde çalışmadım. 2014 yılında kilo nedeniyle askerlikten muaf oldum vücut kitle endeksi hesapladıgımda (46) çıkıyor

2006 yılından beri psikolojik tedavi görüyorum doktorum bana anskiyete duygulanım bozuklugu teşhisi koydu

şimdi buradaki sorum şu kilom ve anskiyete bozukluğu için engelli raporu alabilirmiyim. sağlık sigortamı parayla her ay kendım yatırıyorum hiç bir gelirim yok engelli raporu aldığımda maaş alabilirmiyim evde 3 kişi yaşıyoruz kız kardeşim anneannem ve ben anneannem emekli kız kardeşim yetim maaşı alıyor. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt