Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kilo verince gönüllü olarak askere gidebilir miyim?

istanbul34531992

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba ben bundan tam 5 sene evvel fazla kilodan muaf olmuştum ozaman kilom 126 ve boyum 181 cm ölçülmüştü.
Bir internet haberin sitesinde bir adamın çürük raporunu kadırttıp gönüllü olarak askerlik yaptığını okumuştum linkte burda bu arada https://www.haberler.com/curuk-raporunu-kaldirtip-18-ay-gonullu-askerlik-2692763-haberi/ böyle birşey mümkünmüdür? bir kaç kişiye daha sormuştum intenet üzerinden ve tekrar muayne olursan gönüllüysen alınırsın demişti.
Açıklarsanız sevinirim.

Millet askere gitmemek için kırk takla atıyor, yok bedelliydi yok muaf dı... bravo size.

Size en yakın bir askerlik şubesinden net bilgi alabilirsiniz.Telefonla bile arasanız yardımcı olurlar.

evet orası öyle tabikide muaf olupta tekrardan gönüllü olsam tekrardan alınırmıyım ?

kilodan askerliğe elverişli olmayan tekrardan zayıflasa askere gidebilir mi?

Merhab ben beş sene evvel kilodan muaf olmuştum raporda 33 c yazıyordu .
Ben şimdi şubeye gidip durumu anlatmış olsam tekrardan askerlik yapmak istiyorum desem bunu iptal edip beni askeri hastaneye sevk ederler mi?
Birine sormuştum durumu anlatırsan gönüllü gidebilirsin demişti ne derece doğru açıklarsanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler.

yani böyle bir şey mümkünmü ?
varmı tüzükte böyle bir kanun kilodan muaf olunupta sonradan tekrardan zayıfladıktan sonra askere gitmek uzun dönem veya kısa dönem eğitim durumuna bağlı olarak.
OturanBoğa

başka bi sorunun yoksa sağliğın falan yerinde ise teklar muracat yaparsan gidersin :) ama yani artık askerlik profosyenel e dayali yani sana silah verip şu göreve bu göreve git demezler:)

Üst Alt