Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kim hangi kurumdan ne kadar indirim alıyor paylaşalım..?

BODO

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Bu başlık altında aldığımız indirimleri paylaşalım lütfen
1-internet
2-cep telefonu
3-iski (veya bağlı bulunduğunuz ilin sular idaresi)
4-elektrik idaresi
5-sabit telefon
6- diğer kurumlar
burda faydalandığımız durumları yazalım ki herks hakkını bilsin ve öğrensin bir birimize yardımcı olalım.

belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanıyorum.
ayrıca internete ayda 8 tl.ödüyorum.(yalnız internet engelli indirimi ile ilgili değil,binada ortak bağlantı var)

Turkuaz başka faydalandığın birşeyler yok mu

Iski%50 indirimli ,internet45 tl ve ev telefonu 12,5 tl indirimli olarak faydalanıyorum.

Belediye otobüsleri metrodan da hem ben(refakatlı) hem oğlum ücretsiz olarak faydalanıyoruz.

Ayla yüzde kaç raporla refakatçi alabiliyorsun ki, ayrıca refaktçi kimliğimi çıkartıyorsun.

arkadaşlar engelli indirimlerinizi paylaşaşlım lütfen bilgi paylaştıkça güzelleşir

Kentkartı nasıl çıkarıyoruz biri basamaklarıyla anlatabilir mi rica etsem? Babam şeker hastası ve tek böbreği yok.

sayın olcay.ben engelli annesiyim.oğlum a bakıyorum refeketçi ben oluyorum yani. %50 ağır engelli .raporu.

ağır engelli ibaresi aranıyor sanırım refaketçi için . 2007 2008 lerde çıkartmıştım şimdi tam hatırlayamıyorum ama yanlışım varsa düzeltilsin lütven.

evde bakım alıyorsanız mutlaka refakatçi kartınızı çıkarırlar bundan da adım gibi eminim..

Cep Türkcell nasıl? biraz açıklasan..

Üst Alt