Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kimlik numaram ve soyadım değişti. Raporumu nasıl yenileyebilirim?

Leylican

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba herkese. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Ben Azerbaycan vatandaşıyım ve eşim Türk. Tip diyabet hastasıyım ve %40 engelli raporum var. Şimdi TC vatandaşı oldum. Raporumda yabancı kimlik numaram ve kızlık soyadım yazıyor. Yabancı kimlik numarası TC kimlik numarası ile ve soyadımı ise eşimin soyadı ile değiştirmek için nasıl bir yol izlemem, nerelere müracaat etmek gerekir, yardım eder misiniz?

Nikahlanman gerekli
Yani resmi evlilik

Leylican

Değişikliği gösteren belge (evlilik cüzdanı olabilir) eski rapor örneğiniz ve yeni kimliğinizle beraber size raporu veren o kuruma dilekçe ile müracaat etmelisiniz. Dilekçenizde aynen burada ifade ettiğiniz gibi kimlik bilgilerinde değişiklik olması nedeniyle raporun tashih edilmesini istiyorum demelisiniz.

Benimde kafama takıldı ilerde evlilik olnca olan raporu yenileniyomu yoksa sıfırdan muayenemi geziliyo

Çook teşekkür ederim Hakan bey. Çok sağolun.

@Zorro
Resmi nikahımız var. Amma hemen vatandaş olunmuyor.

Merhabalar. Bu problemi nasıl çözdüyumü yazayım dedim. Raporumu rapor aldığım hastaneye başvurarak yeniledim. Randevu aldım ve heyete girdim. Sanki ilk kez rapor alıyormuşum gibi. Prosesur böyleymiş. Herkese kolaylıklar dilerim

@Pluvia
Sıfırdan muayene gerekiyormuş.

Oniye...

Bidamı rapor çıkcak zaten öldüm alana kadar

Üst Alt