Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kimlik numaramla BİMER'den haberim olmadan ihbar yapılmış. Ne yapmalıyım?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evet bursa büyükşehir belediyeden birisi için benim tc nomla ihbar yapılmış o kişi dedi bana bunu senmi yazdın yada birimi yazdırdı diye ayrıntıya girmiorum tc gov sitesinden bimer den yazılmış yazılarımı kontrol ederken hakkattende o yazıyı buldum bugün savcılığa suç duyurusunda bulundum acaba benim tc nomla benden habersiz nasıl bir ihbar yapılmış olabilir o kişi hakkında bazı suçlamalar yapılmış ve o kişi dava açıcağını söylüyor evet bu yazıyı benden bilirlermi nasıl savunmalıyım kendimi

Peki ben de bir şey merak ettim, neden hep size denk geliyor böyle şeyler?
Mesajlarınıza bakıldığında hep mahkeme, icra, yaralama, tehdit, ihbar.......

bela belayı çekiyor işte daa :)

Bi kere bu sadece tc ile olacak iş degil mail adresinden dorulaman gerekiyor bunudami baskasi dogrulamis

E-Devlet üzerinden BİMER'e yazıldıysa sizin gönderdiğiniz düşünülür çünkü E-Devlet şifresini kimseyle paylaşmamalısınız şahsınıza ait bir şey.
Eğer paylaşmışsanız sorumluluğunu almalısınız.
Diyelim ki başka birisi sizin üzerinizden BiMER'e yazdı.
IP adresi üzerinden hangi ilden ve hangi pcden girildiği görülür zaten
Bunun için karşı dava açabilirsiniz araştırılır
Yalnız ihbar yapıldı diye karşı taraf neden ve nasıl dava açıyor ihbarı nereden görmüş onu da anlamadım.
BİMER'e yazılanlar gizlidir.

Plumeria

olay şu şekilde gelişti ihbar yazısı büyükşehir belediyeden sosyal işlerden orda şef gibi bi görevli adını vermeyim onun hakkında görevini yapmadığı başka iş yaptığı vs şeklinde orda şef arkadaşla ben tanışıoz tıpkı ordaki bazılarını tanıdığım gibi o şef söyledi o yazıyı senmi yazdın diye ondan haberim oldu ona dedim ben yazmadım o yazıyı sanki ben yazıyommuş gibi göstermiş yazan kişi şefin dediği o söylenenler iftira dava açıcakmış ve yine dediğine göre o yazıyı büyükşehir belediyeden yani ordan biriymiş ve tanıyomuş bende zaten yazılanın içeriği beni ilgilendirmez doğrudur yada değildir benim tc nomla sanki ben yazmışım gibi göstermiş işte ben bundan şikayetçiyim ayrıca tc gov sitesinden hareket geçmişine baktığımda dilekçenin verildiği tarihte tc gov sitesine girilmemiş bunu yazan direk bimer sitesinden yazmış ve anladığım kadarıyla benim kimlik fotokopimi falan kullanmış çünkü sadece tc no ile olcak bişi değil bu gizli ihbar yazısı olduğu için bilgileri görmek mümkün değil ama savcılık isterse vermek zorundalar bakalım nasıl sonuçlancak bu olay
Ufukalp

kader kısmet meselesi arkadaş yapacak bişey yok

Üst Alt