Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kimse ile görüşmek istememe, toplumdan kaçınma!?

republix

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
60
sizde de kimse ile görüşmek istememe toplumdan kaçınma işte bile müşteriyle konuşmak istememe

gibi durumlar oluyor mu herkesden ve her şeyden uzaklaşıyor musunuz bende bu çok sık olmakta ve uzaklaşmak istiyorum genelde herkesten ve her şeyden

Kullandığım ilaç şu an için

Risperidon 1mg + 10mg abizol

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ilacın dozu az gelmiş size. Tabii ben bir hasta olarak konuşuyorum. Doktor gereken düzenlemeyi yapacaktır.

Geçmiş olsun.

kimse ile görüşmek istememe toplumdan kaçınma oluyor. Hatta sacmalarim korkusuyla arkadaş ortamına hiç girmem ama iş konusunda aynı şeyi söyleyemem. Bildiklerimi paylaşma konusunda comertim

@Yuyu,
ama gün içinde çok uyuşuk oluyorum neden az gelir ki :/

Bir insan yalnız yaşamını sürdürebilecek kapasitededir. Bireysel Hobiler edin kitap okumak, kitap yazmak, müzik aleti çalmak, resim yapmak ve fotoğraf çekmek gibi gibi. Zamanımı kendime ayırmayı seviyorum zaman değerli o nedenle herkesle veya toplumla paylaşacak kadar cömert olmadığımı düşünüyorum. Özellikle okumak insanı uç noktada yaşam motivasyonu veriyor. Tabi okuyacaklarınızı siz seçeceksiniz.Ücretsiz kütüphaneler bulun. Her insanın eksik olduğu tamamlamaya muhtaç boşluğu vardır. Bu eksikliği ve boşluğu tespit edim ona göre kitaplar alın ve okuyun.

peki antidepresan veya ek takviyeler bu konuda yardımcı oluyor mu bir de bana ilaç dozu az gelmiş olabilir mi bu yüzden oluyor olabilir mi bu durum bilginiz var mı acaba

Aslında kimseyle konuşmama isteğine insanların bizimle iletişim kurma şeklinden kaynaklanıyor. Çogu kez yapmacık ve geçiştirici davrandıkları için biz de kimseyle konuşmak istemiyoruz, gayet normal. Çünkü kimsenin samimiyetine inanmıyoruz artık.

Üst Alt