Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kimya öğretmenleri burada toplanalım!

Chemistry

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kimya öğretmenleri kac kişiyiz acaba ?

Kimse yok galiba?

Kimya öğretmeni ataması

Kimya öğretmeniyim raporumu yeni aldım ve ekpss ye daha önce girmedim biraz bilgi verirmisiniz kimya öğretmeni alımı nasıl kaç et puangerekiyor gibi

Amine 2019 yılında kimyadan 6 kişi almışlar ve taban puan 77,45 olmuş. 60 soruda 35 net civarı yeter ama yeni yılda ne olacağı belli olmayacağı için biraz daha fazlasını hedeflemende yarar var.

Amine

Amine 2018 yada önceki yıllara ait soruları nette bulabilirsin sınav biraz kolay oluyor normal kpss ye 85 üstü alsan istediğin şehre atanirsin nerede açık varsa alım sırasında oba göre tercih yapıyorsun bende okulumu bitirip öğretmenliğe geçmek istiyorum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim normal kpssye girip 79.5 almıştım ekstra eğitim, alan mülakat hepsine girmiştim inş ekpss yüksek alırım

Amine
Normal kpss den o notu aldıysan bu sınavdan 90 üstü çok rahat alırsın. Bilgilerin çok çok tazedir senin. Türkçe ve matematik muhtemelen calismasan da hepsini yaparsın. Genel kültür alanına yogunlas bence daha çok zaten sınava daha çok var. 2010 MEB ve sağlık bakanlığı engelliler sınavı soruları, 2012 omss sorularını ve sonraki yıllarındaki ait bütün sınavları incele çıkan sorular ona göre hazırlıklı ol ve öğretmenliğe adım atmak için hazırlan ☺️😉 bu yıl alım olur ve atanirsin arkadaşım...

Çok teşekkür ederim cümlemiz için hayırlı sonuçlar alalım inşallah

9 kontenjan açılmış kimya öğretmenliğine sıralamam 10. Eğer güncel ise hayırlısını diliyorum.

kimya öğretmeniyim.

kimya öğretmeniyim.forumda hiç kimya öğretmenine rastlamadm tüm öğretmen arkadaşları (özellikle kimya)bilgi paylaşmak için bekliyorm.

Öğretmen değilim ama özel şirket enerji sektöründe kimya teknisyeniyim laboratuvar bölümünde.Sadece merhaba demek istedim :) Nasipse ekpss den bekliyorum bende birşeyler.

benm puanım 82,6 genel sıralamam 1578 atanabilirmiyiz bilmiyorum bir kıyas yapabilmek adına kimya öğretmeni dedm.sizin içinde hayırlısı olsn

Üst Alt