Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amine 2019 yılında kimyadan 6 kişi almışlar ve taban puan 77,45 olmuş. 60 soruda 35 net civarı yeter ama yeni yılda ne olacağı belli olmayacağı için biraz daha fazlasını hedeflemende yarar var.
Amine 2018 yada önceki yıllara ait soruları nette bulabilirsin sınav biraz kolay oluyor normal kpss ye 85 üstü alsan istediğin şehre atanirsin nerede açık varsa alım sırasında oba göre tercih yapıyorsun bende okulumu bitirip öğretmenliğe geçmek istiyorum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Amine
Normal kpss den o notu aldıysan bu sınavdan 90 üstü çok rahat alırsın. Bilgilerin çok çok tazedir senin. Türkçe ve matematik muhtemelen calismasan da hepsini yaparsın. Genel kültür alanına yogunlas bence daha çok zaten sınava daha çok var. 2010 MEB ve sağlık bakanlığı engelliler sınavı soruları, 2012 omss sorularını ve sonraki yıllarındaki ait bütün sınavları incele çıkan sorular ona göre hazırlıklı ol ve öğretmenliğe adım atmak için hazırlan âºï¸ bu yıl alım olur ve atanirsin arkadaşım...
Öğretmen değilim ama özel şirket enerji sektöründe kimya teknisyeniyim laboratuvar bölümünde.Sadece merhaba demek istedim Nasipse ekpss den bekliyorum bende birşeyler.