Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Kınama] Engelli pasosu vizesi için 15 ytl aldılar

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
Evet bursada otobüslere ücretsiz binmek için kullandığım engelli pasosu olan bu kart ım son bi kaç gündür özel otobüslerde işlemiyodu, şoförün biri vize yaptırmamı söyledi bunun üzerine vize yaptırdım fakat 15 ytl aldılar 1 yıl geçerliymiş dediklerine göre bu vize ayrıca herkesten alındı bu ücretler. alınan bu ücretle bence ücretsiz binme devri kapanmıştır engelliler için :evil: bu durumu kınıyorum :evil:

BAŞARİ BEN SİZİN DEDİYİNİZ GİBİ PASO VİZESİ YENİLEME ÜCRETİ ALINDIGINI HİÇ DUYMADIM BENCE ILGILI ÖZÜRLÜLER İDARESİ BASKANLIGINA ŞİKAYETTE BULUNUN...BİRDE KAFAMA TAKILAN BURDA SİZ PASONUZUN VIZESİ GECTİYSE ÖZÜRLÜ KIMLIK KARTINIZI NEDEN GÖSTERMEDİNİZ? :?: EMİNİMKİ BİR HAKSIZLIK VARSA ORADA ÖZÜRLÜLER İDARESİ BAŞKANLIGI GEREKENİ YAPICAKTIR ...

Terapist' Alıntı:
BAŞARİ BEN SİZİN DEDİYİNİZ GİBİ PASO VİZESİ YENİLEME ÜCRETİ ALINDIGINI HİÇ DUYMADIM BENCE ILGILI ÖZÜRLÜLER İDARESİ BASKANLIGINA ŞİKAYETTE BULUNUN...BİRDE KAFAMA TAKILAN BURDA SİZ PASONUZUN VIZESİ GECTİYSE ÖZÜRLÜ KIMLIK KARTINIZI NEDEN GÖSTERMEDİNİZ? :?: EMİNİMKİ BİR HAKSIZLIK VARSA ORADA ÖZÜRLÜLER İDARESİ BAŞKANLIGI GEREKENİ YAPICAKTIR ...

arkadaş bunu araştırıcam ama orda herkesten aldılar kocaman yazıyla cama yazmışlardı 15 ytl diye

BAŞA SEN ÖZÜRLÜ KİMLİK KARTINI...GÖSTERİP YİNE ÜCRETSİZ BİNEBİLİRDİN ..?

Terapist' Alıntı:
BAŞA SEN ÖZÜRLÜ KİMLİK KARTINI...GÖSTERİP YİNE ÜCRETSİZ BİNEBİLİRDİN ..?

vize yapmadan kartı okumuyo otobüslerdeki aletler 15 ytl verdik ondan sonra işlemeye başladı kart

walla nedıyım bir yaşima daha girdim bu durumda şaşirmicak gibi diyil ...herhalde ayrı ayrı ıllerde kanunları nızamları baska baska ben mesela 2yıldır guneydoğuda yaşiyorum benım pasom var ama ...bu bize verilen pasoların hiö öyle kart okuyucu gibi ibr özellik taşiyan arabalari yok ... :roll:

öyle işte her yerde farklı daha kötü yerlerde vardır muhakkak bu arada 125 diye yanlış yazılmış düzelttim 15 tir o

Üst Alt